Huippuergonominen hiiri ohjaa Windows- ja Mac-tietokoneita sekä tabletteja

Logitech MX Master Wireless Mouse sopii usean eri käyttöjärjestelmän ja laitteen yhtäaikaiseen hallintaan. Sen tarkkuus, nopeus ja hallittavuus ovat valmistajan mukaan omaa luokkaansa.

MXMaster_avaus

Aiempien Logitech MX -hiirien onnistuneeseen muotoiluun perustuva MX Master Wireless Mouse tukee kättä ja auttaa pitämään ranteen luonnollisessa asennossa. Sopivasti sijoitetut näppäimet ja vieritysrulla parantavat nekin hallittavuutta.

Hiiri sisältää myös aivan uusia vieritysominaisuuksia. Päällä oleva painike käynnistää tilanteen mukaan joko huippunopean vierityksen tai hitaammin ja hallitummin toimivan porrastetun vierityksen. Peukalolla toimiva erillinen vierityspainike sopii puolestaan sivuttain etenevään vieritykseen tai sivujen vaihtamiseen.

Logitech MX Master Wireless Mouse liitetään Windows- tai Mac-koneisiin Unifying-vastaanottimen avulla tai bluetooth smart -tekniikalla. Hiiren voi kytkeä yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen. Näin työskentely onnistuu samalla hiirellä vaikka pöytätietokoneen, kannettavan tietokoneen ja tablettilaitteen kanssa. Hallittavan laitteen vaihtamiseen riittää yksi napinpainallus. Mac-tietokoneiden eleohjausliikkeiden toteuttamiseen on oma painike.

Hiiren toimintoja voi määrittää halutun mukaiseksi Logitech Options -ohjelmistolla. Tarkkuudesta vastaa Logitech Darkfield Laser -sensoritekniikka, joten hiiri toimii täsmällisesti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla.

Hiiren sisältämän akun lataus riittää 40 päiväksi. Akku myös latautuu nopeasti, ja päivän käyttöön riittää vain noin neljän minuutin lataus. Virtavalo ilmaisee akun varauksen ja lataustarpeen. Hiirtä pystyy käyttämään latauksen aikana.

Logitech MX Master Wireless Mouse
HINTALUOKKA 100 euroa, kaupoissa huhtikuussa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

MXMaster_lasi