Lujitettu sylimikron ja tabletin yhdistelmä Panasonic Toughbook CF-MX4

Kätevän 360 astetta kääntyvän näytön ansiosta Panasonic Toughbook CF-MX4 toimii sekä sylimikrona että taulutietokoneena. Mukana tulevalla kynällä voi täyttää lomakkeita, kerätä dataa sekä tehdä käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja piirroksia.

Panasonic_CF-MX4_avaus

Toughbook-koneiden tapaan CF-MX4 on erittäin lujarakenteinen. Testien mukaan se kestää pudotuksen kovalle alustalle 76 sentin korkeudesta ja sietää erittäin hyvin tärinää ja kolhuja. Magnesiumia ja hiilikuitua yhdistävän materiaalin ansiosta CF-MX4 on silti kevyt ja ohut.

Täyden Windows 8.1 -tuen tarjoava 12,5 tuuman full hd -näyttö perustuu ips-tekniikkaan. Kapasitiivinen monikosketusnäyttö tunnistaa 10 sormea. Akku riittää 13 tunnin jatkuvaan käyttöön, ja akun voi vaihtaa konetta sammuttamatta.

Jokaiselle Toughbook-koneelle myönnetään kolmen vuoden takuu, joka kattaa laitteiston vahingot, sekä viiden vuoden varaosatakuu 96 tunnin korjaussitoumuksella. Päivitettyihin lisäpalveluihin kuuluu laajennettu tuote-, vahinko-, akku- ja kiintolevytakuu.

Panasonic Toughbook CF-MX4
HINTALUOKKA 2100 euroa perusvarustuksella
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Windows 8.1
SUORITIN Intel Core i5-5300U vPro, 3 megatavun välimuistin, kellotaajuus on 2,3 tai 2,9 GHz
MUISTI 4 tai 8 gigatavua
SSD-ASEMA 128 tai 256 gigatavua
LIITÄNNÄT hdmi, vga, lan, 2 kpl usb 3.0, sd/sdxc-muistikorttipaikka, kuulokkeet, lisävarusteena älykortinlukija
LANGATON SIIRTO wlan a/b/g/n/ac, bluetooth v4.0, lisävarusteena 4g lte -yhteys
MUUTA 2 megapikselin verkkokamera ja stereomikrofoni videoneuvotteluja varten
MITAT 301,4 × 210,0 × 21,0 mm
PAINO 1,14 kg
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Panasonic_CF-MX4_tabeletti

Panasonic_CF-MX4_kynä

Panasonic_CF-MX4_liitännät