Miele Experience Center avattiin Vantaan Porttipuistossa

Mielen uudistetuista näyttelytiloista löytää entistä kattavamman valikoiman kodinkoneita aina pesulinjasta pölynimureihin ja uuneista kylmälaitteisiin saakka. Esillä ovat myös ammattilaisille sekä vaativaan kotitalouskäyttöön tehdyt Professional-laitteet.

Miele_näyttely_avaus

Näyttelyssä on helppo tutustua niin tuotteiden yksityiskohtiin kuin eri laitteista muodostuviin kokonaisuuksiin. Inspiroivan esillepanon lisäksi kävijälle tarjotaan ammattitaitoista palvelua ja vastauksia tuotteita koskeviin kysymyksiin.

Uudistuneen näyttelyn ohessa toimii tuttu Miele Shop, josta voi ostaa Miele-tarvikkeita, kuten pölypusseja sekä pesu- ja puhdistustuotteita. Miele Shop on avoinna arkisin kello 9:00–16:00. Näyttelytilojen yhteydessä toimii myös esittelykoneita myyvä Miele Outlet.

Miele Experience Center palvelee osoitteessa Porttikaari 6 arkisin kello 9:00-17:00 ja torstaisin kello 9:00-18:00. Pyhäpäivien aattona näyttely suljetaan kello 15:00.

Henkilökohtaisen opastuksen ja neuvonnan varmistamiseksi Miele suosittelee ajanvarauksen tekemistä numerossa (09) 875 97200.

Miele_näyttely_uunit

Miele_näyttely_pöytä