Kätevä kuutiokaiutin Sony SRS-X11 kotiin ja matkalle

Akulla toimiva Sony SRS-X11 kulkee helposti mukana ja toistaa äänen bluetooth-yhdeydellä, usb-liitännästä tai 3,5 mm:n linjaliitännän kautta. Sony SRS-X11:lle löytää todennäköisesti käyttöä myös kotona – etenkin kun kaksi kaiutinta voi yhdistää toisiinsa stereokuuntelua varten.

Sony_SRS-X11_avaus

Jotta pienestä kotelosta ja 45 mm:n elementistä saataisiin irti mahdollisimman hyvä bassotoisto, kuution kahteen kylkeen on lisätty passiivisäteilijä. Kaiuttimen sisältämä akku riittää 12 tunnin kuunteluun.

Sony SRS-X11 toimii tarvittaessa myös puhelimen hands free -laitteena. Bluetooth-yhteys älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen muodostetaan nfc-tekniikalla. Kuljettamista helpottaa mukana toimitettava rannelenkki. Kotona kaiuttimen voi liittää tietokoneen usb-liitäntään.

Sony SRS-X11
HINTALUOKKA 90 €
MITAT 6,1 x 6,1 x 6,1 cm
PAINO 215 g
MUUTA viisi värivaihtoehtoa, nfc
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Sony_SRS-X11_elementit

Sony_SRS-X11_pc