Tuorepastaa 15 minuutissa Philips HR2355/07 -pastakoneella

Pasta on aito italialainen ruokalaji, ja italialaisessa keittiössä tuoreet ja laadukkaat ainekset ovat avainasemassa. Philips PastaMaker HR2355/07:n avulla tuorepastaa voi tehdä 15 minuutissa omassa keittiössä.

01_Philips_HR2355_07_avaus

Pastan sisällön voi valita itse, olipa se sitten täysjyvää, gluteenitonta tai durumvehnää. Näin tekijä tietää tarkkaan mitä ruoka sisältää. Pastan voi myös maustaa yrteillä, porkkanaöljyllä tai pinaatilla oman maun mukaan. Ainekset kaadetaan koneeseen, joka hoitaa sekoittamisen ja vaivaamisen.

Koneella voi valmistaa spagettia, penneä, fettuccinia, lasagnea, nuudeleita tai mykyjä. Valittavissa on 300 ja 600 gramman ohjelmat pienelle tai suurelle perheelle. Helposti pestävän koneen alaosassa on kätevä säilytystila, johon mahtuvat sekä muottilevyt että puhdistusvälineet.

Philips PastaMaker HR2355/07
HINTALUOKKA 250 euroa
PAINO 750 grammaa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

02_Philips_HR2355_07_lokep