Langattomat kaiuttimet Samsung R6 ja R7 täyttävät huoneen musiikilla

Samsung perusti Kaliforniaan uuden kaiutinlaboratorion reilu vuosi sitten. Kokeneet ja mainetta saavuttaneet insinöörit saivat Wireless Audio 360 -kaiuttimien prototyypit valmiiksi jo tammikuun Ces-messuille, ja nyt Samsung R6 ja R7 ovat valmiita tuotteita.

02_Samsung_R6_avaus

Samsung R6 ja R7 ovat niin sanottuja ympärisäteileviä kaiuttimia, jotka levittävät äänen tasaisesti koko huoneeseen. Näin musiikkia pystyy kuuntelemaan isolla joukolla – ja muuallakin kuin sohvan keskellä istuen. Aidosti kaikkiin suuntiin ääntä levittävästä kaiuttimesta tulee väistämättä rakenteeltaan tavallista mutkikkaampi, mutta Samsungin kaltainen megayritys pystyy painamaan hintaa alas suurten valmistusmäärien avulla.

Samsung R6 ja R7 sopivat yhteen valmistajan monihuonejärjestelmän kanssa. Uusista R6- ja R7-kaiuttimista, viime syksynä esitellyistä M-malleista sekä soundbar-kaiuttimista koostuvaa langatonta järjestelmää ohjataan uudistetulla Samsung Multiroom -sovelluksella. Myös Spotify toimii saumattomasti R6- ja R7-kaiuttimien ja Samsung-monihuonejärjestelmän kanssa.

Samsung R6 on helposti siirrettävä kaiutin, joka sisältää 6 tunnin kuunteluun riittävän akun. Isompi Samsung R7 seisoo jalustalla. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Samsung R6
HINTALUOKKA 400 euroa
VÄRIT valkoinen ja tummanharmaa

Samsung R7
HINTALUOKKA 500 euroa
VÄRIT valkoinen ja tummanharmaa

03_Samsung_R7

04_Samsung_R7_detalji