Gaggenaun antrasiitti-mallistolla uudenlaista eleganssia keittiöön

Gaggenaun 400-sarjan tuotteet ovat tähän mennessä olleet ruostumattoman teräksen värisiä, mutta nyt osa siitä sekä 200-mallistosta on saatavilla antrasiittinä. Antrasiitti on ainutlaatuinen väri. Se ei ole musta eikä harmaa, mutta sen voi sanoa vivahtavan sinivihreään.

02_Gaggenau_Antrasiitti_avaus

Tumman seinän tai kaapiston yhteydessä väri toistuu hillitysti, kun taas vaaleaa vasten se nousee selvästi esiin. Myös valo vaikuttaa hieman värin sävyyn. Klassisen ja samalla modernin värisävyn avulla keittiöön syntyy tyylikäs ilme moneksi vuodeksi. Antrasiitti-mallistoon kuuluu neljä keittiökonetta.

Gaggenau BO 420/421 on 400-sarjan uusin uuni. Se tarjoaa yhdeksän kuumennusmenetelmää, jotka mukautuvat leipomiseen ja ruuan valmistamiseen. Nopeasti lämpenevän uunin pystyy varustamaan paistokivellä, jolla saa rapeapohjaisia pizzoja. Uuniluukku aukeaa 180 astetta sivulle, ja kahvaton ovi aukeaa myös automaattisesti. Toimintoja on helppo ohjata kosketusnäytön avulla. Näytön kielen voi valita 25 eri vaihtoehdosta.

Gaggenau WS 461 -lämpölaatikko täydentää uunin ominaisuuksia ja nostaa tarjoilun uudelle tasolle. Laatikossa on tilaa kuuden henkilön astiastolle mukaan lukien keittokulhot ja tarjoiluastiat. Ruuan lämpimänä pitämisen lisäksi lämpölaatikko sopii hitaaseen kypsennykseen.

Gaggenau on yhdistänyt mikroaallot, grillin ja perinteisen uunin samaan tuotteeseen. Nämä kaikki ominaisuudet sisältävän korkealuokkaisen uunin saa nyt myös antrasiitin värisenä.

Gaggenau espressokone valmistaa baristatason kahvit täysin automaattisesti. Kone hallitsee kaikki kahvit espressosta maitoa sisältäviin kahvijuomiin, ja sen muistiin voi tallentaa kahdeksan omaa suosikkikahvia.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

03_Gaggenau_Antrasiitti_uuni

04_Gaggenau_Antrasiitti_säätimet