Helppoa pilvitulostusta Samsungin uudella sovelluksella

Ilmainen Samsung Cloud Print -sovellus mahdollistaa nopean ja helpon tulostamisen ilman pääsyä sisäverkkoon. Näin pystytään toteuttamaan esimerkiksi yrityksen vierailijatulostus ilman lisäkustannuksia.

02_Samsung_cloud_print_avaus

Ihmiset haluavat yhä useammin tulostaa suoraan matkapuhelimestaan. Samsung Cloud Print mahdollistaa mobiilitulostuksen myös ilman tietokonetta ja kaukana tulostimesta. Pilvipalveluun yhdistetty tulostaminen onnistuu suoraan puhelimesta niin kotoa, toimistolta tai kesämökiltäkin.

Uusi sovellus pystyy tulostamaan jopa 16 megatavun kokoisia tiedostoja, joten tulosteiden laatu on varmasti hyvä, ja ratkaisu sopii eri käyttötarkoituksiin. Sovelluksen asentaminen ja tulostimen yhdistäminen hoituu muutamalla painalluksella.

Kun sovellus on ladattu Google Play- tai App Store -kaupasta, siihen syötetään oma puhelinnumero, minkä jälkeen älypuhelimen voi yhdistää tulostimeen nfc-tekniikalla.

Sovellus ei tee tulostamisesta vain helpompaa ja nopeampaa, vaan myös turvallisempaa. Dokumentin voi helposti tallentaa pilvipalveluun myöhempää tulostamista varten. Siksi tiedostoa ei tarvitse tallentaa omalle tietokoneelle.

Useimmilla Samsungin tulostimilla skannatut sivut voi myös tallentaa pilvipalveluun, jolloin niitä voi tarkastella sovelluksen avulla.

Samsung Cloud Print toimii yleisimpien tiedostomuotojen kanssa. Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.