Yle Areena saapuu myös LG smart tv -alustalle

LG ja Yle tuovat suositun Yle Areena -suoratoistopalvelun LG:n smart tv -alustalle. Yle Areenasta voi katsoa suoratoistona kaikki Ylen kanavat. Lisäksi tarjolla on suoria lähetyksiä, jotka ovat saatavilla vain Yle Areenassa.

02_YLE_Areena_LG_avaus

Yle Areena tarjoaa kattavan valikoiman suoratoistosisältöä ja ohjelmia kuten koti- ja ulkomaisia tv-sarjoja, kotimaisia uutislähetyksiä, dokumentteja ja urheilutapahtumia. Ilmaista verkkopalvelua voi käyttää älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Nyt Yle Areenaa pääsee hyödyntämään myös smart tv -alustalla toimivissa LG:n älytelevisiossa.

Yle Areena on Suomen suosituin verkkovideoiden katselun suoraan televisiosta mahdollistava niin kutsuttu ott-palvelu. Areenassa käynnistetään päivittäin yli miljoona suoratoistoa. Lisäksi Areenaa käytetään viikoittain viisi miljoonaa kertaa 1,7 miljoonalla yksittäisellä selaimella ja laitteella.

LG:n smart tv -mallit perustuvat webOS-käyttöjärjestelmään, joka tuo monet verkkopalvelut helposti saataville. Järjestelmässä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden luvataan tekevän älytelevision päivittäisestä käytöstä yksinkertaisempaa ja nopeampaa. Esimerkiksi quick settings mahdollistaa tv:n asetuksien nopean säätämisen vaihtamatta näkymää tai keskeyttämättä sisällön katselua.

LG:n tilastot osoittavat, että keskimäärin 80 prosenttia yhtiön smart tv -laitteista on yhdistetty verkkoon. Niinpä LG tekee tiiviisti yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten kehittäjien kanssa tarjotakseen pohjoismaisille kuluttajille heidän vaatimiaan palveluja.

Yle Areena -sovellus on saatavilla LG:n uusiin sekä vuoden 2013 ja vuoden 2014 aikana lanseerattuihin smart tv -malleihin. Sen voi ladata LG smart tv -sovelluskaupasta.

Yle Areena on ilmainen suoratoistopalvelu, eikä sen käyttäminen vaadi käyttäjätilin luomista.