Milanon muotiviikot innostivat Logitechin muotoilijoita

Milanosta innoitusta ja vaikutteita hakenut tiimi loi kokonaan uuden väri- ja muotomaailman tämän vuoden Logitech Play Collection -hiirimallistolle. Vaatemuodin ja sisustuksen trendejä seuraavat hiiret erottuvat massasta värien, leikittelevien kuvioiden ja muotoilun kautta.

02_M238_PurpleZigzag_avaus

Neljän Play Collection -hiiren kuvioinnissa nähdään eläinhahmoja, joiden nimet ovat Ophelia-pöllö, Marc-apina, Francesca-kettu ja Luke-leijona. Muissa Play Collection -hiirissä on värikkäitä geometrisiä kuvioita.

Logitech Play Collection Wireless Mouse M238 on valmistajan mukaan mukava käyttää. Tarkan sensorin luvataan toimivan lähes millä tahansa alustalla, ja langaton hiiri toimii yhdellä paristolla jopa vuoden.

Hiiren käyttösäde on jopa kymmenen metriä, ja se sopii Windows-, Mac-, Chrome OS- ja Linux-tietokoneisiin.

Logitech Play Collection Wireless Mouse M238
HINTALUOKKA 30 euroa, kaupoissa heinäkuussa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

03_M238_PlayingBlocks_hiiri