Logi Blok suojaa iPadin kolhuilta ja naarmuilta

Logitech on esitellyt ensimmäiset uudella Logi-nimellä julkaistut tuotteet. Logi Blok -mallisto koostuu kolmesta värikkäästä ja pudotuksia sietävästä iPad-suojakotelosta. Mallisto sisältää kolme erilaista koteloa.

01_Blok_Shell_avaus

Logi Blok -kotelot suojaavat iPadia valmistajan mukaan jopa 1,8 metrin pudotukselta kovalle alustalle. Kotelon teho perustuu polymeerirakenteeseen sekä iskunkestäviin kulmiin.

Logi Blok Protective Shell on erillisellä näytönsuojalla varustettu kotelo. Yksinkertaisen ja ohuen muotoilun ansiosta suojakuori tuntuu valmistajan mukaan käytössä lähes huomaamattomalta. Alle 45 euron hintaisen kotelon saa iPad Air 2:lle sekä kaikille iPad mini -malleille. Väriksi voi valita mustan, violetin tai turkoosin.

02_Blok_Case

Logi Blok Protective Case vastaa suojaominaisuuksiltaan Protective Shell -mallia. Lisäksi siinä on 50 astetta kääntyvä näyttötuki, jonka avulla iPad seisoo tukevasti paikallaan kirjoittamista tai videoiden katselua varten. Suljettuna kotelo suojaa iPadin näyttöä kolhuilta. Alle 80 euron hintaisen kotelon saa iPad Air 2:lle mustana, violettina tai turkoosina.

03_Blok_Keyboard

Logi Blok Protective Keyboard Case on monipuolinen kotelo iPad Air 2:lle. Se suojaa iPadia kolhuilta ja toimii tukena monessa eri kulmassa. Lisäksi mukana tulee langaton näppäimistö, josta löytää erikoispainikkeet iOS-käyttöjärjestelmälle. Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoittamiseen, se suojaa iPadin lasinäyttöä. Mukana tulevissa nappiparistoissa riittää virtaa näppäimistölle jopa neljäksi vuodeksi. Logi Blok Protective Keyboard Case maksaa alle 150 euroa. Väriksi voi valita mustan tai turkoosin.

Lisätietoja Logitechin iPad-varusteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

04_Blok_Case_kiinni