Soundbar, takakaiuttimet ja subwoofer

Sony HT-RT5 koostuu tv:n alle sijoitettavasta soundbar-kaiutinpalkista, kahdesta langattomasta takakaiuttimesta ja subwooferista. Äänikuvasta saa näillä eväillä aidomman kuin niin sanotuissa virtuaalisissa surround-järjestelmissä.

02_Sony_HT-RT5_avaus

Ohut ja helposti sijoitettava kaiutinpalkki toistaa vasemman ja oikean kanavan sekä keskikanavan äänet. Surround-ääni viedään langattomasti kahteen takakaiuttimeen. Subwoofer on sekin langaton. Kaiuttimien voimakkuustasapainon ja muut ääniasetukset saa kohdalleen sarjan mukana tulevan mittausmikrofonin ja automaattisen kalibroinnin avulla.

Elokuvaäänten lisäksi Sony HT-RT5 tukee muun muassa Spotify Connect -ominaisuutta, jolla musiikkia on kätevää kuunnella älypuhelimesta ja taulutietokoneesta. Langaton yhteys mobiililaitteisiin syntyy joko wlan-kotiverkon tai bluetooth-siirron kautta. Laite toimii myös osana Sonyn monihuonejärjestelmää.

Sony HT-RT5
HINTALUOKKA 900 euroa, kaupoissa elokuussa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta