Vuoden 2015-2016 EISA-palkinnot on jaettu

EISA eli European Imaging and Sound Association on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka asiantuntijajäseniä ovat äänentoisto-, kuvantoisto- ja kamera-alan erikoislehdet 20 Euroopan maasta. Se valitsee vuosittain parhaaksi katsomiaan tuotteita viihde-elektroniikan, kuvauksen ja autohifin alueilta.

02_eisa_panasonic_dmc-g7

Suomessa EISA-järjestön jäseniä ovat AutoSound-lehti, Hifimaailma ja Kamera-lehti. Vuoden 2015-2016 EISA-palkinnon saaneisiin tuotteisiin ja palkinnon jakoperusteisiin voi tutustua näiden kolmen lehden kotisivuilla, joille pääsee yllä olevista linkeistä. Lisätietoja saa myös EISA-sivulta.

EISA Awards -palkitut tuotteet on testattu ja tutkittu alan lehdissä kautta Euroopan. Vain nämä tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa, josta on muodostunut EISAn yli 30 vuoden olemassaolon aikana eräs alansa tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista Euroopassa.

03_eisa_philips_b5

04_eisa_samsung_S6_edge