Huippukuvaa Philips 9600 UHD -televisiosta

Berliinin IFA-messuilla julkistettu Philips 9600 UHD tukee 4k ultra hd -materiaalin hdr-laajasävytoistoa. Hdr-kuvan suuri kontrasti pääsee hyvin oikeuksiinsa paikallisesti himmennettävällä 65-tuuman ruudulla.

02_Philips_9600_avaus

Led-taustavalon paikalliseen himmentämiseen perustuva micro dimming premium -tekniikka tuottaa valmistajan mukaan erittäin syvän mustantoiston. Koska kuva on samalla kirkas, kontrastisuhteen luvataan yltävän arvoon 10 000 000:1. Televisio muuntaa full hd -kuvan 4k-tarkkuudelle, ja tehokas suoritin huolehtii sujuvasta liikkeentoistosta.

Philips 9600 UHD hyödyntää Ambilight-tekniikkaa, joka heijastaa tv-kuvan mukaan elävän valokehän television takana olevalle seinälle. Viimeisin Ambilight-versio synnyttää illuusion valokehässä kelluvasta televisiosta.

Philipsin uudet televisiot 9600 UHD mukaan lukien perustuvat Android-tv-käyttöjärjestelmään. Se mahdollistaa sovellusten, palveluiden sekä sisällön lataamisen Google Play -kaupasta sekä jo ennestään tutun Philips smart tv -sisällön hyödyntämisen.

Kaksipuolinen kaukosäädin helpottaa päivittäistä käyttöä. Siinä on muun muassa qwerty-näppäimistö, ääniohjaus ja -haku sekä pyyhkäisyjä tunnistava kosketusnäyttö.

Kuvaruutua ympäröi ohut metallikehys. Ruudun alapuolelle sijoitettu matala kaiutin sisältää kaksi eteenpäin suunnattua elementtiä sekä kolme taakse suunnattua bassoelementtiä.

Philips 9600 UHD tulee kauppoihin vuoden lopulla. Hinta on toistaiseksi vahvistamatta.

03_Philips_9600_jalusta