Walkman-musiikkisoitin vaativalle kuuntelijalle

Sony NW-ZX100HN Walkman toistaa korkean erottelun musiikkitiedostoja ja vaimentaa samalla ympäristön hälyääniä digitaalitekniikan keinoin. Muistia on 128 gigatavua, ja lisää tallennustilaa saa micro sd -muistikortilta. Akku riittää 45 tunnin kuunteluun. 

02_Sony_NW-ZX100HN_avaus

Korkean erottelun musiikkitiedostojen ja Sony Hi-Res Audio -tuotevalikoiman tavoitteena on saada musiikki kuulostamaan cd-levyjen äänenlaatua paremmalta. Korkea erottelun musiikkia voi ostaa internetin verkkokaupoista. Tiedostot ladataan ensin omaan tietokoneeseen, mistä ne siirretään esimerkiksi Sonyn Walkman-soittimeen.

Sony NW-ZX100HN:n kaltaisessa korkean erottelun musiikkisoittimessa pitää tietenkin olla ensiluokkainen kuulokevahvistin. Alas ulottuvan bassotoiston varmistamiseksi sen signaalitiessä ei ole lainkaan kytkentäkondensaattoreita. Vahvistimen neljä erillistä teholähdettä ruokkivat vasenta ja oikeaa kanavaa sekä signaalin positiivista ja negatiivista puoliskoa. Ympäristön hälyä vaimennetaan digitaalisen vastamelutekniikan avulla.

Soinnin muokkaamiseen on taajuuskorjain ja useita äänenparannuspiirejä, joiden teho selviää parhaiten kokeilemalla. Langattomiin kuulokkeisiin musiikin saa bluetooth-yhteydellä. Tukevaan alumiinikoteloon rakennetussa soittimessa on 3 tuuman ja 400 x 240 pisteen näyttö.

Sony NW-ZX100HN Walkman
HINTALUOKKA 700 euroa, kaupoissa lokakuussa
TUETUT MUSIIKKITIEDOSTOT aac, aiff, alac, dsd, flac, mp3, pcm, wma
MUISTI 128 GT, laajennettavissa micro sd -kortilla
AKKU riittää 45 tunnin hi-res-kuunteluun ilman aktiivista melunvaimennusta
MITAT JA PAINO 53,8 x 119,5 x 14,8 mm, 145 g

04_Sony_NW-ZX100HN_kuuntelija03_Sony_NW-ZX100HN_kuulokkeet