Älykodin pesukone Samsung WW8500 AddWash

Moni on käynnistänyt pesukoneen vain huomatakseen myöhemmin, että lempipaita tai pariton sukka on jäänyt likavaatekoriin. Samsung AddWash -pesukoneella yksikään sukka ei jää pesemättä.

02_Samsung_Addwash_avaus

Samsung WW8500 AddWash -pesukoneen voi pysäyttää napin painalluksella koska tahansa kesken pesuohjelman. Kun ohjelman on tauolla, koneeseen voi kätevän lisäluukun ansiosta sujauttaa vaikka farkut. Erikseen kytkettävä lapsilukko huolehtii siitä, etteivät perheen pienimmät pääse vahingossa avaamaan lisäluukkua kesken ohjelman.

Pesukoneen toimintoja on mahdollista hallita Android- ja iOS -älypuhelimella. Puhelimen voi asettaa hälyttämään pesuohjelman vaihtuessa, jolloin esimerkiksi hienopyykin lisääminen koneeseen jälkikäteen käy näppärästi.

Samsungin SuperSpeed -ominaisuuden ansiosta pesukone selviää tuloksesta tinkimättä tavallisesta pesuohjelmasta alle tunnissa. Eco Bubble -toiminto ja Digital Inverter -moottori tekevät pesukoneesta valmistajan mukaan tehokkaan, energiaa säästävän ja hiljaisen.

Berliinin IFA-messuilla julkistetun Samsung WW8500 AddWash -pesukoneen hinta ja tuloaika ilmoitetaan myöhemmin.