Entistä tehokkaampi robotti-imuri Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 on systemaattiseen navigaatioon perustuva robotti-imuri, jonka tehokkuutta on nyt parannettu monin eri tavoin. Mustan mallin rinnalle tuodaan samalla punainen Miele Scout RX1 Red.

02_Miele_RX-1_Red_avaus

Mielen robotti-imurin kolminkertainen puhdistusjärjestelmä varmistaa tehokkaan puhdistamisen. Sen kaksi pitkää ja pyörivää sivuharjasta tavoittavat vaikeasti siivottavat alueet seinien tai huonekalujen vieressä ja lakaisevat lian kohti laitteen keskusta. Pyörivä harjastela irrottaa karkeamman lian. Puhallin kerää lopuksi pölyhiukkaset säiliöön.

Pölynottokyvyn optimoimiseksi Miele Scout RX1:n harjastelan harjakset ovat nyt v-muodossa. Imurin pohjaan on myös lisätty piikit, jotka poistavat sivuharjaksista pölyä. Näin pöly kulkeutuu harjastelan kautta tehokkaammin pölysäiliöön. Harjastelan pölynkeräämisessä auttavan tiivisteen muotoa on parannettu, ja se valmistetaan nyt entistä kovemmasta ja tukevammasta materiaalista.

Uudistuksilla saavutetaan valmistajan mukaan noin 34 prosentin parannus pölynottokyvyssä kovalla lattiapinnalla.

Älykästä imurointia

Miele Scout RX1 -robotti-imuri perustuu systemaattiseen navigaatioon. Toisin sanoen imuri puhdistaa koko puhdistettavan alueen yhdensuuntaisin, rinnakkaisin liikkein. Sen älykäs paikannusjärjestelmä hyödyntää gyro-sensoria, joka laskee kiertoa ja suunnan vaihdoksia tarkkuuden lisäämiseksi. Gyro-sensoria tukee vielä digitaalinen kattokamera.

Robotti-imurin etuosassa on seitsemän infrapunasensoria. Ne tarkastelevat 180 asteen aluetta koneen edellä ja pysäyttävät imurin hyvissä ajoin ennen törmäystä. Kolme lisäsensoria laitteen alla estävät imuria putoamasta portaissa.

Neljä puhdistustoimintoa (auto, spot, corner, turbo) auttavat hoitamaan erilaiset siivoustilanteet mahdollisimman vaivattomasti. Kaikki toiminnot valitaan kätevästi kaukosäätimestä. Robotti-imurissa on 24-tunnin ajastin.

Miele Scout RX1 on ainoastaan 8,9 cm korkea, joten se mahtuu kulkemaan matalien huonekalujen alle. Tehokkaan litium-ioni-akun yksi latauskerta riittää siivoamaan jopa 150 neliömetrin alueen, mikä vastaa kestoltaan noin 120:aa minuuttia. Imuroinnin päätteeksi laite palaa takaisin latausasemalle.

Miele Scout RX1 ja Miele Scout RX1 Red
HINTALUOKKA 750 €
LISÄVARUSTEET pyörivät sivuharjakset RX-SB 2 18 €; pyörivä harjastela RX-BW1 22 €; Tiiviste RX-DL1, 7 €; AirClean-suodatin RX-SAC1, 11 €