Värikkäät kaiuttimet LG SoundPop 360 ja MusicFlow P5

Langattomien kaiuttimien suosio ei näytä ainakaan laantuvan. Niinpä myös LG laajentaa mallistoaan ja tuo syksyn aikana kauppoihin LG SoundPop 360 ja LG Music Flow P5 -kaiuttimet Uusien mallien värivalikoima on laaja ja pirteä.

LG SoundPop 360 -kaiuttimen muotoilu on saanut innoituksensa termosmukista, ja se sopiikin hyvin niin koti- kuin työympäristöön. Lieriönmuotoinen kaiutin toistaa valmistajan mukaan äänen samalla tavoin kaikkiin suuntiin, eli 360 asteen kulmaan. Akun luvataan riittävän noin 20 tunnin langattomaan kuunteluun bluetooth-yhteydellä.

LG Music Flow P5 on näppärä kannettava kaiutin, jonka saa mukaan LG Music Flow -järjestelmään. Music Flow mahdollistaa musiikin jakamisen vaikka kodin kaikkiin huoneisiin. Akun luvataan riittävän 15 tunnin kuunteluun.

LG Music Flow P5:n ja muut Music Flow -kaiuttimet yhdistetään toisiinsa langattomasti wlan-yhteydellä. Sen jälkeen samaa musiikkia voi soittaa vaikka kodin kaikissa huoneissa – tai sitten jokainen perheenjäsen kuuntelee valitsemaansa musiikkia omasta kaiuttimestaan. Music Flow toimii älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Lisäksi järjestelmä tukee Google Cast ja Spotify Connect -tekniikoita. LG Music Flow P5 -kaiutin toistaa musiikkia myös suoraan älypuhelimesta tai tietokoneesta bluetooth-yhteydellä.

LG Music Flow HS8 on Music Flow -monihuonejärjestelmän viimeisin äänipalkki eli soundbar-kaiutin. Se esiteltiin yhdessä uusien kannattavien kaiuttimien kanssa. Soundbar sopii kaarevan muotoilunsa ansiosta mainiosti yhteen LG:n kaarevien televisioiden kanssa.

LG SoundPop 360 maksaa noin 200 euroa, LG Music Flow P5 noin 170 euroa ja LG Music Flow HS8 noin 600 euroa. Kaikkia kolmea odotetaan kauppoihin syksyn aikana.

03_LG_HS8_Curved_Soundbar