Miele CM7 -kahvikeskus valmistaa 20 erilaista juomaa

Kaksi uutta vapaasti sijoitettavaa Miele CM7 -kahvikeskusta pystyvät tuottamaan peräti 20 erilaista juomaa – mukaan lukien erilaiset teet. Niissä on myös isommat säiliöt vedelle, kahvinpavuille ja puruille kuin aiemmassa CM6-sarjassa.

01_Miele_CM7_avaus

Pitkä espresso, maitokahvi, espresso macchiato ja monet muut – kahvinystävä muuttuu vaivattomasti kuin baristaksi konsanaan valitessaan Miele CM7:n laajasta erikoisjuomien valikoimasta. Pelkästään erilaisia kahvijuomia on peräti 16, ja mikäli halutaan vaihtelun vuoksi teetä, niin musta, vihreä tai hedelmätee haudutetaan aina ihanteellisessa lämpötilassa.

Sen lisäksi, että Miele CM7 sisältää entistä isommat säiliöt vedelle, kahvinpavuille ja puruille, kahvi- ja teepannulle on kehitetty kätevä täyttöominaisuus: kun vieraat saapuvat, keskus voi keittää jopa kahdeksan kuppia kerrallaan suoraan pannuun.

Irrotettavan suodatusyksikön ja maitoletkujen automaattisen puhdistustoiminnon ansiosta Miele-kahvikeskukset ovat esimerkillisen hygieenisiä. Miele CM7500 huolehtii nyt itse jopa hankalasta kalkinpoistosta täysin automaattisesti. Laite käy poistamaan kalkkia esimerkiksi yön aikana, kun kahvikeskus ei ole käytössä. Tarvittava kalkinpoistoaine saadaan patruunasta, josta riittää puhdistusainetta noin vuodeksi.

Hyvää helposti

Käyttöliittymä on saanut vaikutteita integroiduista Miele Generation 6000 -malleista. Ohjausruutu on selkeä, toimintoja voi tarkkailla värinäytöstä ja keskussuutin säätyy automaattisesti kupin koon mukaan.

Käyttöä helpottavia ominaisuuksia, joita löytää muistakin Mielen kahvikeskuksista, ovat muun muassa kahden kupillisen samanaikainen valmistus, jopa kymmenen käyttäjäprofiilin tallennus sekä led-valaistus. Miele CM7 -mallit ovat saatavilla, kuten integroidut vastineensakin, kiiltävän valkoisina ja laavalasin mustana.

Miele CM7300 maksaa noin 2200 euroa ja Miele CM7500 noin 2600 euroa. Jälkimmäisessä on automaattinen kalkinpoisto sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppilämmitin. Molemmat mallit tulevat kauppoihin lokakuun aikana. Lisätietoja Miele-kahvikeskuksista löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_Miele_CM7_lähi