Langattomat Audio Pro Addon -kaiuttimet tv-äänelle ja musiikille

Audio Pro Addon T20 ja T14 -kaiuttimet soveltuvat yhtä hyvin sekä musiikin että tv-äänen kuunteluun. Televisio ja stereolaitteet kytketään takana oleviin linja- tai digitaalituloihin, ja tietokoneista sekä älypuhelimista musiikin saa kuuluviin bluetooth-yhteydellä.

02_Audio_Pro_T20_avaus

Koska T20 ja T14 ovat aitoja stereokaiuttimia, niiden väliin syntyy täsmällinen ja kolmiulotteinen tilavaikutelma, mitä ei yleensä saa aikaan tv:n alle sijoitettavilla soundbar-äänipalkeilla tai siirrettävillä bluetooth-kaiuttimilla. Toisto on muutenkin täyteläinen ja kaiuttimien hintaan nähden tasapainoinen.

Vahvistimet on rakennettu toisen T20:n ja T14:n sisään, joten äänen- ja kuvantoistoon ei välttämättä tarvita muuta kuin televisio, älypuhelin ja Audio Pro Addon -kaiuttimet. Bluetooth-yhteys älypuhelimeen muodostuu 4.0-normin mukaisesti, ja se tukee parasta mahdollista aptX-koodausta.

Toisen kaiuttimen usb-liitäntään voi kytkeä vastaanottimen langatonta monen huoneen äänentoistoa varten. Usb-liitännästä voi myös ladata esimerkiksi ohjelmalähteenä toimivan älypuhelimen akkua. Vahvistimet ja virtalähde sijaitsevat toisessa kaiuttimessa, ja kaiuttimet yhdistetään toisiinsa tavallisella kaapelilla.

Audio Pro Addon T20 -lattiakaiuttimien maksavat noin 750 € pari ja pienemmät Audio Pro Addon T14 -hyllykaiuttimet noin 480 € pari. Molempia saa sekä mustina että valkoisina.

Lisätietoja Audio Pron langattomista kaiuttimista löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

03_Audio_Pro_T14_hylly

04_Audio_Pro_T14_musta