Philips tv ja kotimainen MTV Katsomo yhteistyöhön

Philipsin uusille Android-televisioille julkistettiin tänään MTV Katsomo -sovellus, jolla mieleisensä ohjelmat saa näkyviin kätevästi ja ilman lisälaitteita. Sovelluksen hallinta on valmistajan mukaan helpompaa kuin älytelevisiotekniikan opiskelu.

 

05_Philips_9600_MTV_avaus

MTV katsomo -palvelu ladataan Android-televisioon Google Play -kaupasta samaan tapaan älypuhelimien sovellukset. Tämän jälkeen sovelluksen saa käyttöön parilla kaukosäätimen klikkauksella. Lisäksi Android tv tarjoaa Philipsille ja MTV:lle mahdollisuuden kehittää tv-palveluja yhteistyössä.

Ohjelmien tallentaminen ulkoisille muisteille ajansiirtoa varten on toki onnistunut Philips-televisioissa jo pitkään. Android tv:n myötä vanhoista tallennusmenetelmistä voidaan siirtyä kerralla uuteen aikaan. Lisäksi Android-käyttöjärjestelmä päivittyy ajan tasalle automaattisesti.

MTV Katsomo on ladattavissa Google Play-kaupasta Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin vuoden 2015 Philips-televisioihin (xxx0/12-mallit).