Logitech julkisti ensimmäiset iPad Pro -tarvikkeet

Apple iPad Pro on nimensä mukaisesti ammattilaisille tehty taulutietokone. Siksi lisätarvikkeiltakin odotetaan laatua, luotettavuutta ja huippuluokan käytettävyyttä.

02_Logi _create_avausLogitech on suunnitellut Logi Create -malliston yhteistyössä Applen kanssa. Sarjan ensimmäiset tuotteet Logi Create Backlit Keyboard Case with Smart Connector ja Protective Case with Any-angle Stand. Molemmat sopivat yhteen iPad Pro -taulutietokoneen kanssa.

Logi Create Backlit Keyboard Case (170 €) hyödyntää Applen uutta Smart Connector -liitäntää, joka tekee näppäimistökannen käytöstä sulavaa ja nopeaa. Näppäimistö on aina käyttövalmiina, koska erillistä bluetooth-paritusta ei enää tarvita. Virtansa näppäimistö saa suoraan iPad Prosta, joten sitä ei tarvitse myöskään ladata.

Näppäimet ovat täysikokoisia eli 19-millimetrisiä, ja niissä on säädettävä taustavalo. Mukana ovat myös iOS 9 -käyttöjärjestelmän pikakomennot sekä pikavalinnat hauille ja mediatoistolle. Näppäimistökantta voi käyttää kahdessa eri kulmassa, joten se sopii yhtä lailla kirjoittamiseen, videoiden katseluun sekä Apple Pencil -piirtokynän kumppaniksi.

Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoittamiseen eikä tukijalustana, se kääntyy iPad Pron näytön suojakanneksi. Väriksi voi valita mustan, punaisen tai sinisen.

Logi Create Protective Case (90 €) on suojakuoren ja jalustan yhdistelmä. Se tarjoaa iPad Prolle vapaasti säädettävän tuen ja jopa 60 asteen kääntösäteen. Kokonaisuus taittuu helposti suojakanneksi. Väriksi voi valita mustan, punaisen tai sinisen.

Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

03_Logi _create_pöutä