Kahvikone, 4k-televisio tai langaton kaiutin joululahjaksi koko perheelle

Lukuisten pikkupaketin sijaan kannattaa harkita perheen yhteistä joululahjaa, josta riittää iloa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin. Joululahjaksi sopivaa kodintekniikkaa on tarjolla niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Kahvikone valmistaa kätevästi jopa 20 erilaista juomaa, 4k-televisio on valmis nykyisiin tuleviin ultra hd -sisältöihin ja langattomilla kaiuttimilla kaikki perheenjäsenet pääsevät kuuntelemaan omista älypuhelimistaan valittua musiikkia.

02_CM7500_joulu_avaus Miele CM 7300 on kahvipavuilla toimiva täysin automaattinen kahvikeskus. Sillä voi valmistaa 20 erilaista kahvi- ja teejuomaa. Laite sisältää entistä isommat säiliöt vedelle, kahvinpavuille ja puruille. Kahvi- ja teepannulle on kehitetty kätevä täyttöominaisuus: kun vieraat saapuvat, keskus keittää jopa kahdeksan kuppia kerrallaan suoraan pannuun.

Ohjausruutu on selkeä, toimintoja voi tarkkailla värinäytöstä ja niille voi luoda jopa 10 erilaista käyttäjäprofiilia oman makunsa mukaan. Keskussuutin säätyy automaattisesti kupin koon perusteella. Irrotettavan suodatusyksikön ja maitoletkujen automaattisen puhdistustoiminnon ansiosta Miele CM 7300 on esimerkillisen hygieeninen.

Miele CM 7500 sisältää samat ominaisuudet kuin CM 7300, mutta se tarjoaa lisäksi täysin automaattisen kalkinpoistotoiminnon sekä kuppien teräksisen lämmitysalustan.

Miele CM 7300 maksaa alle 2 200 € ja CM 7500 alle 2 600 €. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

03_LG_UF850V_joulu

LG UF850V on mainio lahjaidea perheelle, joka haluaa edullisen mutta silti monipuolisen 4k ultra hd -television. Nyt on sopiva aika päivittää olohuoneen televisio, koska hinnan ja kuvanlaadun suhde on 4k ultra hd -malleissa erinomainen!

Muiden LG:n uusien älytelevisioiden tavoin UF850V perustuu webOS-käyttöjärjestelmään. Sen saa 49-, 55-, 60- ja 65-tuumaisena. Äänentoisto on yhdysvaltalaisen Harman Kardonin käsialaa.

Televisiosta on useita muotoiluvaihtoehtoja mallinumeroilla UF850V, UF851V, UF852V, UF855V, UF856V ja UF857V. Hinnat alkavat noin 1300 eurosta ja 65-tuumaisiakin näkee myytävän alle 2000 eurolla. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

04_Sony_SRS-X77_joulu

Sony SRS-X77 toimii muiden langattomien kaiuttimien tapaan bluetooth-yhteydellä. Sen kautta musiikin saa kuuluviin kätevästi niin älypuhelimesta, tablettilaitteesta kuin tietokoneestakin. Tämän lisäksi kaiuttimen voi kytkeä kodin langattomaan wlan-verkkoon, missä se toimii osana Sonyn monihuonejärjestelmää.

Yhteensopivista Sony-kaiuttimista saa koottua koko kodin äänentoistojärjestelmän, jota hallitaan Android- ja iOS-mobiililaitteisiin ladattavalla SongPal Link -sovelluksella. Järjestelmä mahdollistaa samojen sävelmien kuuntelun yhtä aikaa koko kodissa, minkä lisäksi kukin perheenjäsen pystyy kuuntelemaan omaa musiikkiaan valitsemassaan huoneessa.

Monihuonejärjestelmän kokoamisen voi aloittaa hankkimalla esimerkiksi 350 euron hintainen Sony SRS-X77. Muihin huoneisiin järjestelmää laajenee siirrettävien kaiuttimien, tv:n alle sijoitettavien soundbar-kaiuttimien tai vaikka kotiteatterin viritinvahvistimen kautta. Musiikin saa kaikkiin kaiuttimiin älypuhelimesta, tablettilaitteesta, tietokoneesta ja verkkolevyltä. Lisätietoja Sony SRS-X77 -kaiuttimesta ja Sonyn monihuonejärjestelmästä löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.