Kristallein koristeltu Electrolux Ergorapido tuo kiiltoa ja kimmellystä juhlapyhiin

Monikäyttöisyydestään ja palkitusta ulkomuodostaan tunnettu Electrolux Ergorapido -varsi-imuri juhlistaa tänä vuonna kymmenvuotissyntymäpäiväänsä sekä yli kymmentä miljoonaa myytyä imuria. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin yli 20 000 Swarovski-kristallilla koristeltu Ergorapido.

Tarkett

Itävaltalainen Swarovski tunnetaan upeista kristallikoruistaan ja -esineistään. Swarovski-kristallit ovat tuttu näky myös muotimaailmassa. Suunnittelijoista Christian Dior oli ensimmäisiä, jotka lumoutuivat kristallien säkenöinnistä. Niitä onkin käytetty Diorin ikonisimpien asujen koristeluun.

– Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Swarovskin kanssa. Palkitun muotoilunsa ja säihkyvien yksityiskohtiensa ansiosta imuri tulee olemaan jokaisen juhlan kimalteleva pikkuapuri ja mahtava lahjaidea jouluksi, sanoo Electroluxin tuoteryhmäpäällikkö Katja Eerola.

Tyylikästä ja pienikokoista Ergorapido-imuria ei tarvitse piilottaa siivouskaappiin, vaan sitä voi huoletta pitää näytillä. Näin se on myös käsien ulottuvilla pikaisen siivoustarpeen iskiessä.

Tarkett

Ergorapido-varsi-imuriin sisältyy irrotettava rikkaimuri, jolla voi siivota nopeasti niin pöydälle varisseet murut kuin pienet roskat huonekaluista. Electrolux on lisännyt viimeisimpään Ergorapido-sukupolveen litium-akun, joka auttaa saavuttamaan entistäkin paremman imukyvyn, pidemmän käyttöajan ja jopa 42 prosenttia kevyemmän painon.

Swarovski-kristalleilla koristeltua Ergorapido-varsi-imuria on saatavilla rajoitettu erä Stockmannien yhteydessä olevista Expert-myymälöistä. Imuri maksaa noin 300 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

04_Electrolux_ZB3015SW_akku