Videopelit ja konsolit ovat jälleen monen joululahjalistan kärjessä

PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille tehtyjen pelien myynti on kasvanut kuluvan vuoden aikana peräti 99 prosenttia verrattuna viime vuoteen. Tämä kertoo, että uusi ja tehokas pelikonsoli on jo hankittu moneen olohuoneeseen – ja joulupaketeista niitä löytää lisää.

02_Starwars_BattlefrontJoulunaikaan julkaistaan myös tavallista enemmän uusia pelejä. Niitä on tarjolla kaiken ikäisille ja moneen eri makuun. Tämän todistavat sellaiset nimikkeet kuin Call of Duty, Star Wars, FIFA, Lego, Just Dance, Disney Infinity ja Skylanders.

Videopelitoiveet lienee useimmissa perheissä tuotu julki jo hyvissä ajoin, mutta mikäli näin ei ole, mieleisiä lahjoja voi etsiä marraskuun kymmenen suosituimman pelin joukosta. Lista on seuraavanlainen:

  1. Fallout 4
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. Star Wars: Battlefront
  4. FIFA 16
  5. NHL 16
  6. Minecraft
  7. Need for Speed
  8. WRC: FIA World Rally Championship 5
  9. Assassin’s Creed Syndicate
  10. Minecraft Story Mode

Figma julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.