LG:ltä höyryä ja internetiä hyödyntävä astianpesukone

LG LDT8786ST on valmistajansa tähän mennessä edistyksellisin astianpesukone. Se irrottaa kuumalla höyryllä astioista sitkeimmätkin ruokatahrat, huulipunajäljet, kuivuneet ruoantähteet ja sormenjäljet.

01_LG_LDT8786ST_avausPesutulosta parantaa vielä liikkuva suihkuvarsi, jonka ansiosta vesi yltää astioiden jokaiseen kulmaan. Toiminnon nimi on MultiMotion, ja se säästää myös aikaa mahdollistamalla alle tunnin mittaisen pesuohjelman.

Dual Zone -ominaisuus säätää vesisuihkun sopivaksi eri pesukoreille. Näin herkemmät esineet voi pestä hellävaraisesti ylemmässä korissa, kun taas alemmassa korissa olevat likaiset astiat saavat tehokkaamman käsittelyn. Esimerkiksi keittoastiat ja posliinikupit pystyy nyt pesemään samalla ohjelmalla ilman pelkoa herkempien materiaalien vahingoittumisesta.

Koneen tehokkaalle suoravetomoottorille myönnetään kymmenen vuoden takuu.

Pesuohjelmia ja asiakastukea verkosta

Kätevän LG EasyRack Plus -lastausjärjestelmän voi säätää monin eri tavoin. EasyRack Plus maksimoi käytettävissä olevan tilan, ja saa suuret tai muodoltaan epätavalliset astiat mahtumaan koneeseen.

Kaikki kolme hyllyä on suunniteltu tietynlaisille astioille. Alahylly sopii lautasille, kulhoille ja kattiloille. Ylähylly on puolestaan tarkoitettu mukeille ja laseille. Kolmas hylly on suunniteltu aterimille ja muille ruoanlaittovälineille.

Astianpesukoneeseen voi ladata räätälöityjä pesuohjelmia LG:n verkkosivuilta. Lisäksi kone ilmoittaa itse kaipaavansa puhdistusta. LG:n Smart Diagnosis -ratkaisun avulla saa tarvittaessa nopeasti yhteyden asiakastukeen, joka voi suorittaa vianmäärityksen verkon kautta.

Kun kone ei ole käytössä, sen mikro-led-näyttö ei näy lainkaan, mikä vahvistaa pelkistettyä muotokieltä entisestään.

LG LDT8786ST -astianpesukone tulee saataville teräksenharmaana ja mustana. Tiedot hinnasta ja jälleenmyyjistä kerrotaan lähempänä vuoden 2016 aikana tapahtuvaa lanseerausta.

02_LG_LDT8786ST_kiinni