Älypuhelimella hallittava Samsung Family Hub -jääkaappi

Samsung Family Hub -jääkaappi auttaa ruokaostosten sekä kodin askareiden järjestelyssä ja tuo viihdettä keittiöön. Ovessa on 21,5 tuuman näyttö, jonka kautta voi esimerkiksi päivittää tai jakaa kalenterimerkintöjä perheen kesken. Kaikki toiminnot hoituvat älypuhelimen avulla.

01_Samsung_FamilyHubSisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta jääkaappi toimii myös musiikkisoittimena. Bluetooth-yhteyden avulla siihen voi yhdistää jopa ulkoiset kaiuttimet. Näyttöön voi puolestaan liittää Samsung Smart tv -laitteen, jolloin lempiohjelmiaan pääsee katsomaan keittiössä.

Jääkaappi kertoo mitä ruokia sen sisällä on ja ilmoittaa tuotteista, jotka ovat loppumassa tai joiden viimeiset käyttöpäivät lähestyvät. Näin ruuat eivät jää kaappiin pilaantumaan.

Ruoan säilyvyyttä edistää myös suuremman kosteustason ja tasaisen lämpötilan ylläpitäminen koko jääkaapissa. Alhaalla sijaitsevaa pakastinta voi tarvittaessa käyttää jääkaappina. Kaapissa on lisäksi useita energiansäästöominaisuuksia.

Sisältö tarkistettavissa älypuhelimella

Kolme jääkaapin sisään asennettua kameraa nappaavat sisällöstä kuvan aina kun ovi suljetaan. Kuvia pääsee selaamaan älypuhelimen kautta missä tahansa. Näin jääkaapin sisältö on helppo tarkistaa vaikka kesken kauppareissun Samsung Smart Home -sovelluksen avulla.

Mikäli kaupoilla vain on riittävät valmiudet, Family Hub -jääkaappi auttaa myös nettiostosten tekemisessä. Lisäksi sitä voi hyödyntää uusien reseptien löytämisessä sekä ostoslistojen tekemisessä ja jakamisessa.

Family Hub on harppaus kohti esineiden internetin laajempaa hyödyntämistä. Se muuttaa tapoja laittaa ruokaa ja tekee kodeista entistä älykkäämpiä.

Samsung Family Hub -jääkaappi, mallinimeltään RF56K9540SR/EE, tulee myyntiin kesällä noin 6000 euron hintaan.

02_Samsung_FamilyHub puhelin