LG Styler huoltaa vaatteet höyryn avulla

Las Vegasin CES-messuilla esitelty LG Styler -vaatteidenhoitokaappi säästää vaatehuoltoon kuluvaa aikaa. Edeltäjäänsä kapeampi ja sulavammin muotoiltu Styler pitää vaatteet raikkaana ja sileinä hellävaraisesti höyryn avulla. Samalla se toimii kuivauskaappina.

01_LG_Styler_avausHöyryn käyttö vaatteiden huoltamiseen ei ole ainoastaan hellävaraisempaa vaatteita kohtaan. Se näet vähentää myös vedenkulutusta merkittävästi verrattuna perinteiseen pyykinpesuun. Pesuaineiden kulutus vähenee sekin entisestään. Lisäksi LG Stylerin höyrytoiminto poistaa vaatteista 99 prosenttia siitepölystä, pölypunkeista ja muista allergiaa aiheuttavista tekijöistä.

Kaapin sisään mahtuu henkareille samanaikaisesti enimmillään kolme paitaa, takkia tai muuta roikkuvaa vaatetta, jotka kaappi ravistelee varovaisesti sileäksi. Oveen on integroitu vielä housuprässi.

Stylerilla voi lisäksi kuivata vaatteita alhaisemmassa lämpötilassa kuin kuivausrummussa, minkä ansiosta vaatteet eivät kulu yhtä paljon.

Päivitykset älypuhelimella

LG Styler tarjoaa useita valmiita ohjelmia, jotka helpottavat vaatteiden huoltoa. Uusia ohjelmia voi ladata helposti älypuhelimeen, minkä jälkeen kaapin pystyy päivittämään nfc-yhteyden avulla.

Mikäli kaapin käytössä ilmenee ongelmia, LG smart diagnosis -sovellus mahdollistaa älykkään vianmäärityksen ja tuen. Kaapin invertterikompressorille myönnetään 10 vuoden takuu.

LG Styler
HINTALUOKKA 2500 euroa
SAATAVUUS vahvistetaan myöhemmin
VÄRI Espresso
KOKO 44,5 x 185 x 58,5 cm
KAPASITEETTI 5,2 kg
ÄÄNITASO 40 dB

03_LG_Styler_kiinni