Parempi ääni televisioon LG:n soundbar-kaiuttimella

LG Electronics tuo myyntiin kolme uutta soundbar-kaiutinta. Music Flow -monihuonejärjestelmää tukevat LG SH6, SH7 ja SH8 on varustettu sekä wlan- että bluetooth-yhteydellä.

01_LG_Soundbar_SH7_avausLG:n soundbar-kaiuttimien asennus onnistuu kätevästi napin painalluksella. Kaiuttimia voi ohjata suoraan television kaukosäätimellä, joten toimintojen hallinta on mahdollisimman yksinkertaista. Uutuusmallit tukevat myös LG:n adaptive sound control -toimintoa (asc), joka säätää kaiuttimen ääniasetukset automaattisesti kuunneltavan sisällön mukaan.

Bluetooth-yhteyden ansiosta musiikin saa kuuluviin helposti myös sellaisesta älypuhelimesta, jota ei ole kytketty kodin wlan-verkkoon. Kaiuttimet tukevat kätevää Spotify Connect -toistoa sekä Google Cast -siirtoa ja toimivat samalla koko kodin LG Music Cast -äänijärjestelmässä.

LG SH8 ja LG SH7 toistavat matalat äänet langattomasta subwooferista. LG SH6 on puolestaan kompakti kokonaisuus, jossa bassot toistetaan soundbar-kaiuttimen omasta refleksikotelosta.

LG:n televisioiden muotoiluun ja materiaaleihin sopivat LG SH6, SH7 ja SH8 tulevat kauppoihin kevään aikana. Hinnat vahvistetaan myöhemmin.

02_LG__Soundbar_SH6_refleksi