Miele järjestää ruoanlaittotapahtumia näyttelytiloissaan

Miele tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kokeilla uusia keittiötuotteita ruoanlaiton merkeissä. Tapahtumat soveltuvat esimerkiksi uunin tai keittotason kokeiluun ennen hankintapäätöstä. Niistä saa myös vinkkejä kotona olevien lämpölinjan tuotteiden käyttöön.

01_Miele_koulu_avausMielen kokkikurssien ja niin sanottujen Makuiltojen isäntänä toimii kokki Jaakko Latvala. Hänen johdollaan Mielen aktiivikeittiössä loihditaan herkullinen illallinen käyttäen monipuolisesti Mielen lämpölinjan tuotteita. Jaakon aisaparina toimii pitkän linjan Mieleläinen Arja Kokko. Arja osaa vastata monenlaisiin kysymyksiin Miele-tuotteista.

Pizzasta pihveihin

Pizzakoulussa valmistetaan muun muassa aitoa italialaista pizzaa Mielen laadukkaissa uuneissa ja kokeillaan eri tavoin valmistettuja taikinoita. Pihvikoulussa opiskellaan punaisen lihan saloja, valmistetaan herkullinen pihvipäivällinen Mielen lämpölinjan laitteilla ja opitaan valmistamaan eri kypsyysasteet. Samalla kuullaan yleistietoa pihvilihoista. Makuillan aikana syntyy puolestaan upea päivällinen alku-, pää- ja jälkiruokineen.

Talven ja alkukevään kokkikoulut ja Makuillat alkavat kello 17:00 tai 17:30 ja kestävät kahdesta ja puolesta kolmeen ja puoleen tuntiin. Lisätiedot, kurssien hinnat sekä ajankohdat löytää Mielen kotisivuilta, mistä onnistuu myös ilmoittautuminen tapahtumiin.

Vantaalla osoitteessa Porttikaari 6 sijaitseva Miele Experience Center tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua Mielen tuotteisiin asiantuntijan opastuksella. Tila on avoinna arkisin 9-17 (torstaisin 9-18), mutta säännöllisin väliajoin järjestetään myös viikonloppunäyttelyitä.

02_Meile_koulut_näyttely