Electrolux kutsuu maistamaan höyryuunissa valmistettuja herkkuja 12. maaliskuuta

Lauantaina 12. maaliskuuta kello 10-15 Electrolux järjestää kodintekniikkanäyttelyssään tapahtuman, jossa pääsee tutustumaan kodinkoneuutuuksiin ja alan trendeihin.

01_Electrolux_160312_avausSuomen kokkimaajoukkueeseen kuuluva Aki Kinnunen maistattaa tilaisuudessa höyryuunilla valmistettuja herkkuja ja antaa vinkkejä kevään juhliin.

Tapahtumassa ovat mukana myös Electroluxin asiantuntijat neuvomassa ja opastamassa kodinkoneiden valinnassa sekä vastaamassa mieltä askarruttaviin tuotekysymyksiin. Esillä on kodinkoneiden koko kirjo liesistä ja induktiotasoista tehosekoittimiin ja kahvinkeittimiin.

Lauantain erikoistapahtuman lisäksi kodinkonenäyttelyyn voi piipahtaa myös keskiviikkoisin kello 12-18. Erillistä ajanvarausta ei tarvita. Elecroluxin kodintekniikkanäyttelyn käyntiosoite on Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki.

02_Electrolux_160312_näyttely