Musiikki ja valot kotidiskoon Sony-kaiuttimista

Tästä hauskuus alkaa: Sonyn kolme uutta kaiutinjärjestelmää hoitavat juhlien äänentoiston uskottavasti ja bassoa säästämättä. Samalla ne tuottavat musiikin tahdissa muuttuvia valotehosteita.

01_Sony_GTK-XB7_avausMusiikin saa kaiuttimiin langattomasti älypuhelimesta tai tablettilaitteesta. Bluetooth-yhteys mobiililaitteisiin syntyy nfc-tekniikan avustamana. Sonyn SongPal-sovelluksella ääntä voi maustaa dj-tehostein. Puhelimen tai tabletin akun pystyy lataamaan usb-liitännästä musiikinkuuntelun lomassa.

Kaikissa kolmessa kaiuttimissa on lisäksi analoginen linjatulo. Siihen voi kytkeä lähes minkä tahansa äänentoistolaitteen.

Sony GTK-XB7 (365 €) tuo kotibileisiin aitoa yökerhotunnelmaa. Muhkean soundin lisäksi kaiutin tuottaa värikkäitä valotehosteita. Bassotoistosta huolehtivat kaksi 16 cm:n elementtiä ja niitä ohjaava dsp-tekniikka.

Sony MHC-GT4D (290 €) soveltuu sekä juhlien viihdekeskukseksi että tv-äänen toistamiseen. Kaksi kaiutinta voi kiinnittää pystyyn bassoyksikön päälle tai asettaa tv-tasolle joko vaaka- tai pystysuoraan. Muhkeasta bassotoistosta huolehtii 25 cm:n elementti.

Sony MHC-V11 (800 €) soittaa musiikkia cd-levyltä, usb-muistivälineeltä sekä bluetooth-yhteyden kautta. Lisämaustetta illanviettoon tuovat dj- ja karaoke-ominaisuudet. Suuri 20 cm:n kaiutin tuottaa jykevän bassotoiston. Rytmejä tahdittaa sininen led-valaistus, joka välkkyy musiikin tahdissa.

Sonyn kolmea kaiutinjärjestelmää odotetaan kauppoihin huhtikuussa.

02_Sony_MHC-GT4D

03_Sony_MHC_v11