Miele Reference – höyry- ja mikroaaltouuni samoissa kuorissa

Miele Reference -yhdistelmäuuni hyödyntää kahden kypsennystavan parhaat puolet. Se valmistaa hellävaraisesti niin kypsennetyt vihannekset kuin paahdetut popcornitkin.

00_Miele_DGM_6401_artikkeli_uusiHöyryuuni säilyttää raaka-aineiden vitamiinit ja ravintoaineet, ja yli 75 höyrykypsennyksen automaattiohjelmaa tuottavat aina halutunlaisen lopputuloksen. Pohjalämmitin sekä höyrynvähennystoiminto kypsennyksen lopussa vähentävät tiivistyneen veden määrää. Irrotettavan vesisäiliön ansiosta uuni ei vaadi erillistä vesiliitäntä. Höyrytoimintojen lämpötila on 40–100 astetta.

Mikrotoiminnolla voi esimerkiksi sulattaa suklaat leivonnaisiin tai kokeilla vaikka hillon valmistusta. Sulatus- ja uudelleenlämmitysasetusten ansiosta annokset pystyy lämmittämään suoraan ruokapöytään. Mikron maksimiteho on 1000 wattia.

Yhdistelmäuuni on myös erinomainen valinta pieneen keittiöön. PureLine-mallin muotoilu on hillittyä, joten se sopii etenkin minimalistiseen ympäristöön. Ulkoasussa on käytetty runsaasti lasia, ja väriksi voi valita mustan, ruskean, teräksen tai valkoisen. Teräksenharmaa ContourLine sopii puolestaan perinteisempään makuun.

Tilavuudeltaan 40-litraisen uunin voi sijoittaa kalusteisiin tai työtason alle. Uunin muita ominaisuuksia ovat ajastin, hälytyskello sekä hipaisuohjausta totteleva näyttö. Lisäksi uni kertoo sekä todellisen lämpötilan että suosituslämpötilat valitun toiminnon mukaan. Kokonaisliitäntäteho on 3,3 kW.

Uunien mukana toimitetaan lasinen uunipannu, ritilä sekä kaksi teräksistä kypsennysastiaa.

Miele Reference
HINTALUOKKA 2500 euroa (DGM 6401 PureLine, DGM 6301 ContourLine)
SAATAVUUS toukokuu 2016