Yönmusta versio OBH Nordica Miami -mallistoon

OBH Nordica Miami -sarja tuo rentoa rantafiilistä kotikeittiöön. Kesäisen värikkäällä sekoittimella luonnistuu niin maukkaan hedelmä-smoothien valmistus kuin jääpalojen murskaaminen viileisiin juomiin.

01_OBH_Miami_Midnight_avausSekoittimissa on 500 watin moottori, 2 nopeutta sekä pitoasento, jonka luvataan soveltuvan erinomaisesti jääpalojen murskaamiseen. Litran kokoinen lasikannu sekä irrotettava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä ovat konepestävä.

OBH Nordica Miami -sarja laajenee keväällä, kun Suntrap, Peach ja Lagoon saavat rinnalleen tyylikään, kiiltävän mustan Midnight Edition -version.

Midnight Edition -uutuusmallin saa omakseen noin 60 eurolla. Miami Suntrap, Peach ja Lagoon maksavat noin 50 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_OBH_Miami_peach_crush