Älykkäästi automatisoidut Miele TempControl -induktiotasot

Miele TempControl -induktiokeittotasot pitävät ruoan valmistuslämpötilan tasaisena. Siksi ne vähentävät riskiä ruoan kuivumisesta ja palamisesta. Lisäksi ne ohjaavat yhteensopivia Miele-liesituulettimia.

01_Miele_TempControl_avaus_uusiRuoanvalmistusastiat varaavat lämpöä, jolloin niiden lämpötila kohoaa jatkuvasti. Silloin ruoka saattaa kuivua tai jopa palaa, ellei lämpötiloja tarkkailla ja säädellä jatkuvasti ruoanlaiton aikana.

Miele TempControl -keittotasojen sensorit mittaavat kohoavia lämpötiloja ja huolehtivat lämpötilansäädöstä automaattisesti. TempControl-tekniikka ei vaadi toimiakseen erityisiä kattiloita tai paistinpannuja.

Erillinen haudutusasetus sopii alhaisemmissa lämpötiloissa valmistettaville ruoille kuten kastikkeille. Ruoan uudelleenlämmittämiseen ja sen pitämiseen kuumana on myös oma toimintonsa.

Keittotasot toimivat yhdessä Mielen Con@ctivity 2.0 -toiminnolla varustettujen liesituulettimien kanssa. Keittotasolta kerätyt tiedot välittyvät silloin liesituulettimeen, minkä jälkeen liesituuletin valitsee automaattisesti sopivimmat tehoasetukset puhtaan huoneilman takaamiseksi.

Miele TempControl -keittotasot tulevat kauppoihin huhtikuun aikana. Sarjaan kuuluu kolme mallia, KM 6629 (75 cm, 2400 euroa), KM 6839 (huullos 75 cm, 2700 euroa) ja KM 6699 Panorama (91 cm, 2800 euroa).

LIsätietoja Mielen induktiokeittotasoista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.