Älypuhelimella ohjattava kahviautomaatti De’Longhi Primadonna Elite

De’Longhi Primadonna Elite -kahviautomaattia voi ohjata älypuhelimeen ladatulla sovelluksella. Puhelimen ja kahviautomaatin välinen yhteys syntyy langattomasti bluetooth-tekniikalla.

01_Primadonna_Elite_avausAndroid- ja iOS-yhteensopivalla Coffee link -sovelluksella voi luoda uusia reseptejä sekä hienosäätää olemassa olevia yhdistelmiä muuttamalla aromin voimakkuutta, maidon ja kahvin määrää sekä juoman lämpötilaa. Sovelluksesta löytää lisäksi kahvikoneen yleisasetukset sekä video-oppaita laitteen käyttöön.

Kahviautomaattia pystyy älypuhelimen lisäksi hallitsemaan värilliseltä kosketusnäytöltä. Juomien hienosäädön lisäksi automaattiin voi tallentaa omat profiilit jopa kuudelle eri käyttäjälle. Näin jokainen perheenjäsen saa juuri omanlaisensa kahvijuoman.

Uusi kaksiseinäinen maitokannu pitää maidon lämpötilan ihanteellisena pidempään. Maitokannu on helppo puhdistaa automaattisen pesuohjelman avulla, ja kannun voi käytön jälkeen laittaa takaisin jääkaappiin.

Latte Crema -toiminto puolestaan huolehtii siitä, että cappuccino tarjoillaan kerta toisensa jälkeen täydellisellä vaahdolla ja aina oikean lämpöisenä viimeiseen pisaraan. Kiiltäväksi harjattu teräspinta kruunaa Primadonna Eliten italialaiseen muotoilun.

Italialainen De’Longhi on vahvimmillaan juuri kahvituotteissa (espresso, cappuccino, jne.), joka on voimakkaimmin kasvanut pienkoneiden tuotealue Euroopassa.

De’Longhi Primadonna Elite
HINTALUOKKA 2 000 euroa
MITAT 260 x 480 x 375 mm
PAINO 12,4 kg
OTTOTEHO 1 450 wattia
VESISÄILIÖN TILAVUUS 2,0 litraa
PAPUSÄILIÖ 400g
MAITOKANNUN TILAVUUS 0,5 litraa
MYYNTI Verkkokauppa.com ja Stockmann
PÄÄEDUSTAJA Suomen Sähkötuonti Oy
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

00_Primadonna_Elite_artikkeli

02_Primadonna_Elite_tuote