Samsung Gear Fit2 ja Gear IconX mukana menossa

Samsung Gear Fit2 -urheiluranneke sekä sykettä mittaavat Gear IconX -kuulokkeet lisäävät liikkumisen vapautta ja hauskuutta. Molemmat on optimoitu eri tasoisille liikkujille, joten ei ole väliä treenaako niiden kanssa maratonille vai harrastaako vain iltakävelyjä.

01_Gear-FIT2_avausSamsung Gear Fit2 (220 €) on gps-paikannuksella ja sykemittarilla varustettu urheiluranneke, joka tuottaa tarkkoja mittaustuloksia ja antaa liikkujalle tosiaikaista palautetta suorituksesta. Henkilökohteisen hyvinvoinnin kehitystä on helppo seurata kaarevalta 1,5 tuuman amoled-näytöltä. Näytön avulla voi myös vasta tekstiviesteihin ja ilmoituksiin.

Activity tracking -toiminto mahdollistaa seurantatietojen keräämisen ilman erillistä aktivointia riippumatta siitä, harrastaako kävelyä, pyöräilyä, kuntosoutua vai lenkkeilyä elliptisellä koneella. Aktiivisuusdatan voi myös synkronoida helposti S Health -sovelluksen ja eri kuntoilusovellusten kesken. Step challenges -haastetehtävillä voi puolestaan innostaa ja haastaa ystäviä liikkumaan.

Ranneke sisältää musiikkisoittimen, joka rytmittää treeniä ilman, että älypuhelinta tarvitsee pitää mukana. Tallennustilaa on 4 gigatavua ja muistia 512 megatavua. Ranneke sietää puolen tunnin upotuksen 1,5 metrin syvyyteen (ip68).

02_Gear-!conXSamsung Gear IconX (250 €) -tulppakuulokkeet toimivat täysin langattomasti, eikä johtoa ole edes vasemman ja oikean kapselin välillä. Ne kytketään bluetooth-yhteydellä älypuhelimeen, mutta musiikin saa kuuluviin myös sisäisestä 4 gigatavun muistista. Kappaleita valitaan ja vaihdetaan pyyhkäisemällä kuulokkeiden pintaa. Äänikomennot helpottavat toimintojen hallintaa.

Musiikinkuuntelun ohessa kuulokkeet keräävät myös seuranta- ja aktivisuusdataa. Ne rekisteröivät muun muassa matkan pituuden, nopeuden, keston, sykkeen ja kulutetut kalorit. Kerätty data synkronoituu automaattisesti S Health -sovelluksen kanssa.

Roiskevesitiiviit kuulokkeet hallitsevat myös hands free -puhelut. Väriksi voi valita mustan, valkoisen tai sinisen. Mukana toimitetaan kolmet erikokoiset korvatulpat.

Samsung Gear Fit2 -ranneke tulee kauppoihin 10. kesäkuuta. Samsung Gear IconX -kuulokkeet saadaan myyniin kesän aikana.

https://youtu.be/SHK5SAHj1ZE

https://youtu.be/_Qto3jm36Tw