Maailman hiljaisin tehosekoitin Bosch SilentMixx

Etenkin viikonloppuna on mukava herätä keittiöstä kantautuvaan kahvin ja paahtoleivän tuoksuun. Tehosekoittimen pärinä ei sen sijaan ole niitä parhaita tapoja aloitella uutta aamua.

01_Bosch_SilentMixx_avausBosch SilentMixx on valmistajansa mukaan maailman hiljaisin tehosekoitin. Äänitaso riippuu tietenkin sekoitettavasta, pilkottavasta tai murskattavasta raaka-aineesta, mutta paksu lasikulho ja huomion kiinnittäminen äänieristykseen ovat auttaneet pitämään melun kurissa.

Kolmen automaattiohjelman avulla voi valmistaa smoothieita, pilkkoa raaka-aineita, murskata jäätä ja soseuttaa keittoja. Ohjelmat käynnistyvät yhdellä napinpainalluksella.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä pilkkoo ja sekoittaa tarkasti ja on helppo puhdistaa. Kaikki irrotettavat osat kestävät konepesun.

Sekoittimen mukana tulee myös mehusuodatin ja kätevä leikkuri. Mehusuodattimen avulla voi valmistaa esimerkiksi siemenettömiä smoothieita. Leikkuri soveltuu pienten määrien paloitteluun, kuten sipulin pilkkomiseen.

Paksuseinäinen ThermoSafe-lasikannu on turvallinen etenkin kuumia keittoja ja kylmiä juomia valmistettaessa. Kannun tilavuus on 2,3 litraa ja suurin raaka-ainemäärä 1,5 litraa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden. Kaikki ruokaan kosketuksissa olevat muoviosat ovat BPA-vapaita.

Bosch SilentMixx MMB64G3M maksaa alle 180 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_Bosch_SilentMixx_tuote