Samsung LANdry -pesulassa likapyykki muuntuu peliajaksi

Moni vanhempi kokee, että lapsia ja nuoria on entistä vaikeampi saada auttamaan kotiaskareissa. Tilannetta vaikeuttaa digitaalinen viihde, joka on niin helposti saatavilla. Samsung kokeili voiko kehityksen suuntaa muuttaa yhdistämällä kotiaskareet innovatiiviseen teknologiaan.

01_Samsung_LANdry_avausSamsung LANdry on itsepalvelupesula, josta voi ostaa peliaikaa pyykkiä pesemällä. Toisin sanoen pesulan pc-koneilla voi pelata vapaasti niin kauan kuin pyykkejä riittää pestäväksi.

– Uusi ja innovatiivinen teknologia mahdollistaa positiivisia muutoksia arkeen, etenkin nyt, kun jopa kodinkoneissa on älykkäitä ominaisuuksia. LANdry-kokeilu on osoitus siitä, miten tekniikalla voidaan tehdä jokapäiväisestä arjesta tehokkaampaa ja nautittavampaa, sanoo Samsung Nordicin markkinointijohtaja Adam Fors.

LANdry-pesulan koekäyttäjillä oli mahdollisuus seurata pesuohjelman edistymistä pelipisteisiin asennetuista GS7-älypuhelimista. Käyttäjät saivat ilmoituksen puhelimeen pyykinpesuohjelman valmistumisesta ja peliajan päättymisestä.

Kokeilu toteutettiin Samsungin AddWash-pyykinpesukoneilla, joita voi valvoa ja ohjata langattomasti mobiililaitteella. Pesuohjelmat on lisäksi mahdollista keskeyttää ja lisätä koneeseen pesusta unohtuneita vaatteita ovessa olevasta Addwash-luukusta. Herkät tekstiilit voi lisätä vaikkapa pesuohjelman loppuvaiheessa huuhtelua ja linkousta varten.

02_Samsung_LANdry_kone

https://youtu.be/439MnSQg958