Wilfa Raw Fuel valmistaa niin jääkylmän smoothien kuin lämpimän keitonkin

Wilfa Raw Fuel -tehosekoittimella kesän omena- ja marjasadosta saa nopeasti ja helposti terveellistä mehua ja smoothieta. Kauden vihanneksista se valmistaa kasvissosekeittoa tai vauvanruokaa.

01_Wilfa_PB-1200B_avausUseimmilla kotiin tehdyillä tehosekoittimilla maksimikäyttöaika on 2-3 minuuttia. Raw Fuel voi sen sijaan olla käynnissä 10 minuuttia täydellä nopeudella 22 000 kierrosta/minuutissa. Seitsemän kiinteää, ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää leikkaa valmistajan mukaan helposti myös jäätä, pähkinöitä, siemeniä, papuja ja muita kovia ainesosia.

03_Wilfa_PB-1200B_terätKorkean kierrosnopeuden ansiosta Raw Fuel lämmittää kannun sisällön muutamassa minuutissa ilman lämpölevyä, joten kuumat keitotkin syntyvät nopeasti ja helposti. Kuumia keittoja tai soseita valmistettaessa vihanneksia ei tarvitse erikseen keittää, vaan pelkkä pilkkominen riittää, ja hetken kuluttua lämmin ruoka on valmista.

Kolme valmista ohjelmaa

Kuumuutta ja iskua kestävä 1,5 litran Tritan-muovikannu on BPA-vapaa ja kestää jopa sadan asteen lämpötilan. Kevyt ja kumipäällysteisellä kahvalla varustettu kannu on helppo nostaa myös silloin, kun se on täynnä. Nesteitä ja ainesosia voi lisätä kannen täyttöaukosta käytön aikana.

02_Wilfa_PB-1200B_osatRaw Fuel sisältää kolme esiasennettua ohjelmaa. Valittavana on lämmin keitto, jääkylmä smoothie tai kuitupitoinen kasvisjuoma. Digitaalisella lämpömittarilla varustettu painin on avuksi sekoittamisessa, ja sitä voi käyttää kannen läpi mittaamaan lämpötilaa keiton valmistuksen aikana.

Wilfa Raw Fuel maksaa noin 350 euroa. Moottorille myönnetään 10 vuoden takuu. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

04_Wilfa_PB-1200B_keitto