Hyvää kahvia puhtaalla Wilfa Classic+ -keittimellä

Hyvän kahvin salaisuuksista tärkeimpiä on puhtaus. Niinpä uusi Wilfa Classic+ on varustettu puhdistustarpeesta kertovalla merkkivalolla. Keittimen säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, jotta kahvi maistuu jatkossakin hyvältä.

02_Wilfa_CMC-1550W_avausWilfa Classic+ on skandinaaviseen tyyliin muotoiltu moderni ja vankkarakenteinen kahvinkeitin. Pinta on valmistettu harjatusta teräksestä, ja väriksi voi valita mustan, valkoisen tai teräksen.

Keittimessä on manuaalinen tippalukko, joka estää roiskeet kuumalle levylle. Suodattimen uuttoaika on säädettävissä veden määrän mukaan, minkä ansiosta keitin tuottaa hyvää kahvia sekä täyteen pannulliseen että yhteen kupilliseen.

Keittimessä on yhden litran vesisäiliö, joten se sopii myös pienemmille kotitalouksille. Classic+ saavuttaa optimaalisen valmistuslämpötilan 92-96 °C nopeasti ja pitää kahvin lämpimänä 40 minuuttia, minkä jälkeen keitin sammuu automaattisesti.

Parasta kahvia puhtaasta keittimestä

Kahvinkeittimen säännöllinen puhdistus on ensisijaisen tärkeää kahvin maun kannalta. Kalkki ja muut kertymät vaikuttavat paitsi kahvin makuun, myös lyhentävät keittimen elinikää.

Wilfa Classic+ ilmoittaa merkkivalolla, kun puhdistus on tarpeellista tehdä. Kahvi- ja rasvajäämien kertymistä keittimeen on mahdollista ehkäistä myös sillä, että vettä lisätään säiliöön kahvikannun sijaan aina erillisellä puhtaalla vesikannulla.

– Moni puhdistaa turhan harvoin kahvinkeittimensä kalkista ja muusta liasta. Valitettavan usein kahvikannua käytetään veden lisäämiseen vesisäiliöön, mikä vaikuttaa negatiivisesti laitteen käyttöikään, mutta ennen kaikkea kahvin makuun. On erittäin tärkeätä lisätä vesi erillisellä kannulla ja muistaa pitää kahvinkeitin puhtaana, jotta valmistetun kahvin maku säilyisi hyvänä ja laite palvelisi vielä vuosienkin jälkeen, muistuttaa Harri Hytönen Paulig Barista Instituutista.

Wilfa Classic+
HINTALUOKKA 180 euroa
VÄRIT musta CMC-1550B, valkoinen CMC-1550W ja teräs CMC-1550S
MITAT 35,5 x 33,2 x 17,0 cm
PAINO 2,88 kg
VESISÄILIÖ 1 litra
SUODATINOSA irrotettavissa
UUTTOAIKA säädettävissä
TIPPALUKKO manuaalinen
LÄMPÖLEVY omalla vastuksella
SAMMUTUS 40 minuutin kuluttua
MUUTA European Coffee Brewing Centren hyväksymä
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

03_Wilfa_CMC-1550W_musta

04_Wilfa_CMC-1550W_teräs