Tehokas ja monikäyttöinen varsi-imuri Dyson V6 Animalpro

Varsi-imuri on helppo nostaa esiin telineestään ja poistaa roskat lattialta saman tien. Varren voi lisäksi irrottaa esimerkiksi huonekalujen tai vaikka auton imurointia varten. Dyson V6 Animalpro ei tarvitse pölypusseja, ja kartionmuotoinen suodatin on helppo pestä viileällä vedellä.

02_Dyson_V6_Animalpro_avausDyson käyttää johdottomissa imureissa samaa patentoitua sykloniteknologiaa kuin johdollisissa malleissa. Toisin sanoen tehokas keskipakovoima linkoaa pölyn ja roskat ilmasta pölysäiliöön. Dyson V6 Animalpro on ensimmäinen johdoton imurimalli, jossa on 15 Radial-syklonia kahdessa kerroksessa.

Pölysäilön tilavuus on 0,4 litraa. Tyhjentäminen onnistuu hygieenisesti nappia painamalla. Kartionmuotoiseen suodattimeen pääsee helposti käsiksi, eikä sekään tarvitse kuin säännöllisen pesun viileällä vedellä.

Tehokkaat suulakkeet

Uuden lattiasuulakkeen ansiosta Animalpron luvataan imevän pölyä yhtä paljon kuin johdollinen imuri. Pehmeät nailonharjakset irrottavat pinttyneen lian matosta ja pehmeät hiilikuituharjakset puhdistavat hienojakoisen pölyn kovilta lattiapinnoilta.

03_Dyson_V6_Animalpro_suulakeDyson V6 Animalpro on kevyt (2,11kg) ja näppärän kokoinen (1180 x 211 x 208 mm). Pitkä ja kevyt alumiiniputki ylettyy katosta lattiaan ja kaikkialle siltä väliltä. Putki on lisäksi helppo irrottaa ja ottaa käyttöön omalla moottorilla varustettu miniturbiinisuulake. Se soveltuu huonekalujen tai vaikka auton imurointiin.

04_Dyson_V6_Animalpro_miniturbiini

Latautuu nopeasti

Uusi nikkeli-mangaani-kobolttiakku latautuu nopeasti. Varaus riittää 20 minuutin imurointiin normaaliteholla. Vaativiin siivoustehtäviin soveltuvaa täystehoa voi käyttää 6 minuuttia. Teho valitaan painikkeesta liipasimen yläpuolelta.

Dyson V6 Animalpro on tällä hetkellä ostettavissa 349 euron kampanjahintaan. Tarjous sisältää myös 60 euron arvoisen tarvikepaketin.

05_Dyson_V6_Animalpro_portaat

06_Dyson_V6_Animalpro_auto