Pysäköi Gorenjen Volkswagen-jääkaappi keittiöösi

Berliinin IFA-mesuilla käyvät saavat ihastella Gorenje Retro -jääkaapin erikoismallia, joka vie muistot Volkswagenin legendaariseen Bulli-pikkubussiin.

02_gorenje_bulli_avausVolkswagen Bulli tunnetaan ympäri maailman flower power -kulttuurin ikonina, ja se on myös arvostettu keräilykohde. Tyypilliseen 1950-luvun tyyliin muotoillun VW Bullin piirteet istuvat hienosti myös retrohenkiseen jääkaappiin.

Perinteisten Volkswagen-pikkubussien omistajat entisöivät ja uudistavat autojensa sisätiloja rakkaudella muuntaen ne ylellisiksi ajoneuvoiksi. Samalla tavoin myös Gorenje Retro -jääkaapin erikoismallisto on perinteinen ainoastaan ulkopuolelta.

Laitteen sisäpuoli edustaa valmistajan mukaan huippuluokan teknologiaa, ja kehittyneet toiminnot takaavat, että jääkaappi mukautuu käyttäjänsä elintapoihin.

Volkswagenin lisensoiman Gorenje Retro -jääkaapin tunnuspiirteitä ovat kaksivärinen etupuoli ja suuri VW-logo – ja se todella muistuttaa hämmästyttävän paljon kuuluisaa nelipyöräistä esikuvaansa. Saatavana on perinteinen vaaleansininen tai bordeaux-punainen väri yhdistettynä samppanjan väriin. Muotoilua täydentävät krominväriset koriste-elementit.