Tehokas mutta hiljainen mehupuristin Wilfa JuiceMaster

Wilfa JuiceMaster valmistaa mehua hedelmistä, vihanneksista ja jopa vehnänoraasta. Koska JuiceMaster on mehupuristin eli prässi, se mehustaa eri tekniikalla kuin linko. Prässi irrottaa mehun puristamalla kasviksia hitaasti myllyn läpi, kun taas linko pyörittää aineksia kovalla vauhdilla, ja lingon pohjalla olevat terät irrottavat mehun.

02_wilfa_juicemaster_sjcd-150a_avausMehuprässin etuna on Wilfan mukaan se, että mehu puristetaan aineksista hitaasti, jolloin se ei hapetu, ja mehussa säilyy maksimaalinen määrä ravinteita. Mehua voi valmistaa vihanneksista, lehtivihreästä, hedelmistä ja vehnänoraasta. Keholle tärkeät mineraalit, vitamiinit, hiilihydraatit, entsyymit, antioksidantit sekä aminohapot saa tuorepuristetusta mehusta helposti imeytyvässä muodossa.

03_wilfa_juicemaster_sjcd-150a_JuiceMaster on helppo ja nopea puhdistaa, koska kaikki osat ovat irrotettavia. Mehustimissa usein hankalasti puhdistettava siivilä on sekin erittäin pieni. Tehostaan huolimatta JuiceMaster on hiljainen, joten aamiaismehu valmistuu häiritsemättä muun perheen unia.

Syöttöalustasta on helppo syöttää vihannekset ja hedelmät prässiin. Peruutustoiminnolla pystyy poistamaan mahdolliset tukokset. Tippalukon ansiosta mehua voi tarjoilla ilman sotkua suoraan astiasta.

Noin 240 euroa maksava alumiininvärinen JuiceMaster SJCD-150A sisältää keraamisen myllyn. Mustan JuiceMaster SJD-150B:n mylly on valmistettu teräksestä ja kovamuovista, ja laite maksaa noin 210 euroa. Kummankin mehuprässin mukana tulee reseptikirjanen.

Lisätietoja voi kysyä Wilfan kuluttajapuhelimesta (09) 680 3480.

04_wilfa_juicemastesjd-150b