Älypuhelimella hallittava monitoimigrilli De’Longhi CGH1012D

Italialaisen De’Longhin interaktiiviseen monitoimigrilliin voi olla yhteydessä älypuhelimeen ladatun sovelluksen avulla. Sovellus opastaa grillin käytössä, ja siihen voi tallentaa myös omia asetuksia, joilla grillaus onnistuu halutulla tavalla kerta toisensa jälkeen.

03_delonghi_cgh1012d_pihviDe’Longhi CGH1012D:ssä on isot grillilevyt (37 x 23 cm). Avattuna niiden koko tuplaantuu perhegrilliksi (37 x 46 cm). Grillilevyt ovat pinnaltaan tarttumattomat ja konepesun kestävät.

De’Longhin monitoimigrillissä voi valmistaa maukkaita hampurilaisia ja panineja. Levyt avaamalla se muuttuu bbq- ja uunigrilliksi, jossa on vielä erillinen ruskistustoiminto. Näillä eväillä grillaat herkullista lihaa, kalaa, kanaa ja kasviksia.

Grillissä on suuri ja selkeä näyttö, jonka avulla on helppo seurata ja säätää grillausaikaa sekä paistolevyjen lämpötilaa.

De’Longhi CGH1012D
HINTALUOKKA 250 €
MYYNTI Stockmann
MAAHANTUOJA Suomen Sähkötuonti Oy
MAKSIMITEHO 2000 W
MITAT 458 x 185 x 343mm
MUUTA elektroninen lämmönsäätöjärjestelmä, ruskistustoiminto, ajastin

02_delonghi-cgh1012d_avaus