Parempaa kuvaa ja ääntä LG Super Uhd -televisioista

LG esitteli vuoden 2017 lcd-televisiomallinsa Las Vegasin CES-massuilla. Luvassa on vakuuttavaa väriloistoa, tuki kahdelle tärkeimmälle hdr-standardille sekä Harman Kardonin suunnittelema äänentoisto.

02_lg_super_uhd_avausLG Super Uhd -televisioiden uusissa malleissa sovelletaan nano cell -tekniikkaa, jonka luvataan toistavan värit aiempaa puhtaammin ja kirkkaammin. Paneeliin lisätty suodatin sisältää nanometrin kokoisia partikkeleita, jotka imevät heijastuvaa valoa itseensä. Kuvan kontrasti ja värintoisto säilyvät näin aiempaa paremmin etenkin silloin, kun tv:tä katsoo hieman sivusta.

Uudet huippumallit tukevat molempia laajalle levinneitä hdr-formaatteja, jotka ovat hdr10 ja Dolby Vision. Televisiot pystyvät toistamaan myös uuden hlg-normin (hybrid log gamma) mukaisia laajasävyisiä tv-lähetyksiä. Lisäksi ne on päivitetty LG:n webOS-älytelevisiokäyttöjärjestelmän uutta versiota varten. Uusien mallien äänentoisto on Harman Kardonin käsialaa.

Kaikkiin kokoluokkiin

LG:n uuden tv-malliston huipulla on erittäin ohut ja huomaamattoman jalustan varassa seisova SJ950V. Sen muotoilu on saanut vaikutteita LG:n oled-televisioista. LG SJ950V tulee saataville 86, 75, 65 ja 55 tuuman koossa.

Premium-valikoiman toinen malli SJ850V tarjoaa samat ominaisuudet kuin SJ950V, mutta sen kehykset ovat hieman suuremmat. LG SJ850V tulee saataville 65, 60 ja 55 tuuman koossa.

LG SJ800V on sekin varustettu uusimman Super Uhd -sarjan ominaisuuksilla, kuten Harman Kardon -äänentoisto, kattavat hdr-ominaisuudet, nano cell -teknologia sekä webOS-käyttöjärjestelmän viimeisin versio. Televisio tulee saataville 65, 60, 55 ja 49 tuuman koossa.

Lisätietoja uusien LG-televisioiden saatavuudesta ja hinnoista kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.

03_lg_super_uhd_huone_sj95