Kätevät ja kauniit leivänpaahtimet Wilfa Duo ja Quartette

Wilfa Duo ja Quartette leivänpaahtimet on valmistettu ruostumattomasta, harjatusta teräksestä. Leveät ja syvät paahtoaukot soveltuvat monenlaisille leiville. Paahtoasteen voi valita elektronisesti asteikolla 1-6. Näyttö vahvistaa valinnan ja kertoo, paljonko paahtoaikaa on jäljellä.

Tarjolla on kolme esiasetusta: sulatus, uudelleenlämmitys ja crumpet eli englantilainen muffinssi. Muffineille sekä muille pehmeille ja pyöreille leiville soveltuva crumpet-asetus lämmittää paahtimen keskellä olevat vastukset tavallista kuumemmiksi, jolloin leivän pinta paahtuu täydelliseksi, mutta pohja ei pala.

Leivän pystyy nostamaan korkeammalle, jolloin sen saa pois paahtimesta polttamatta sormia. Paahtoaste on helppo tarkistaa vipua nostamalla ja paahtamista keskeyttämättä. Virtajohdon voi kelata säilytystä varten paahtimen pohjaan.

Noin 120 euron hintainen Wilfa Duo paahtaa kerrallaan kaksi leipäviipaletta. Quartette-malliin mahtuu neljä viipaletta, ja se maksaa noin 150 euroa.