Basso puhuu ja värivalot sykkivät langattomissa Sony ExtraBass -kaiuttimissa

Sony ExtraBass -mallisto laajenee maaliskuussa neljällä langattomalla kaiuttimella. Tukevan bassotoiston lisäksi tunnelmaa luovat musiikin tahdissa sykkivät värivalot. Kaiuttimista kolme voi juhlien jälkeen ottaa huoletta mukaan rannalle tai uima-altaan reunalle.

Jotta meno voisi jatkua vaikka aamuun saakka, akku kestää SRS-XB40:ssä ja SRS-XB30:ssa jopa 24 tuntia ja pienemmissä SRS-XB20:ssa ja SRS-XB10:ssä vastaavasti 12 ja 16 tuntia. Juhlia ei tarvitse keskeyttää edes kesäsateen ajaksi, koska kaiuttimet ovat roiskevesitiiviitä (ipx5), lukuun ottamatta mallia XB10.

Musiikin tahdissa sykkivät valotehosteet ja isoimman XB40-kaiuttimen (260 €) dj-toiminnot luovat bileisiin klubitunnelmaa. Hieman pienemmän XB30:n (190 €) voi viedä vaikka rantajuhliin, ja XB20 (130 €) kulkee mukana vieläkin helpommin. Pieni mutta pippurinen XB10 (65 €) on mahdollista ripustaa esimerkiksi polkupyörän ohjaustankoon, mistä äänen saa suunnattua kohti kuuntelijaa.

Isoimpia juhlia varten jopa kymmenen XB40-, XB30- ja/tai XB20-kaiutinta voi kytkeä langattomasti toisiinsa. Stereoääni syntyy yhdistämällä kaksi samanmallista kaiutinta.

Neljän kaiuttimen ohella Sony ExtraBass -mallisto laajenee kahdella langattomalla kuulokkeella. Sony MDR-XB950N1 (270 €) hyödyntää ExtraBass-toiston lisäksi aktiivista vastamelutekniikkaa. Akun luvataan riittävän 22 tunnin kuunteluun. Sony MDR-XB950B1 -kuulokkeet (210 €) taittuvat kasaan ja kulkevat helposti mukana omassa pussissaan. Akussa riittää virtaa 18 tunniksi.

Uudet Sony ExtraBass -kaiuttimet ja -kuulokkeet saapuvat kauppoihin maaliskuussa. Laajasta värivalikoimasta löytää helposti mieleisensä.