Kenwood kMix -mallisto tuo uutta ilmettä keittiöön

Kenwood juhlii 70-vuotista taivaltaan uudistamalla keittiön kMix-pienkoneet. Kenwood kMix -logo tuodaan esiin näyttävästi alleviivaamaan Kenwoodin pitkää historiaa ja brittiläisiä juuria.

Kenwood kMix TCX 751 -leivänpaahdin (110 €) paahtaa kaksi leipäviipaletta kerrallaan. Monipuoliset toiminnot mahdollistavat muun muassa paahtoasteen säätämisen, uudelleen lämmityksen sekä bagelsien paistamisen vain toiselta puolelta. Paahtumisasteen voi kurkata keskeyttämättä paahtamista. Mukana toimitetaan sämpyläteline,

Kenwood kMix COX 750 -kahvinkeitin (130 €) keittää kuusi kupillista kerrallaan. Kahvin vahvuuden voi räätälöimään tarkasti, ja se pysyy tuoreena sekä aromikkaana laadukkaasti viimeistellyssä lasikannussa. Kahva on tukeva ja otteenpitävä. Keittimessä on tippalukko.

 

Kenwood kMix ZJX 650 – vedenkeitin (110 €) kiehauttaa litran vettä hetkessä. Johdoton kannu on helppo nostaa pöytään. Selkeä vedentason näyttö ja turvallinen tyhjiin kiehumissuoja lisäävät käyttömukavuutta. Pinnoitettu kädensija pysyy hyvin otteessa.

Kenwood kMix BLX 750 -tehosekoitin (200 €) sekoittaa kylmää ja kuumaa vauhdilla, voimalla ja 800 watin teholla. Lämpötilojen nopeaa vaihtelua kestävässä 1,6 litran lasikulhossa voi pyöräyttää hetkessä niin smoothiet kuin keitotkin. Ruostumattomat terät murskaavat jäät vaivattomasti, ja onpa jäänmurskaukselle oma erillinen painikkeensakin. Nopeutta voi säätää portaattomasti.

Kenwood kMix HMX 750 -sähkövatkaimessa (130 €) on viisi nopeutta ja pulssitoiminto. Tukeva kädensija pysyy otteessa, ja leveät lankavispilät sekä taikinakoukut ovat ruostumatonta terästä. Säilytystelineessä vatkain on aina käden ulottuvilla ja valmiina toimintaan.

Uudistuneet Kenwood kMix -keittiökoneet saapuvat Suomeen maalis-huhtikuussa. Jälleenmyyjät ovat Stockmann ja Verkkokauppa.com. Maahantuoja on Suomen Sähkötuonti Oy. Lisätietoja Kenwood-tuotteista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.