Samsung The Frame -televisio on kuin taulu kehyksissä

Samsung The Frame -mallisto julkistettiin tänään Pariisissa. Samalla kerrottiin viimeisimmät tiedot uusista qled-televisioista.

The Frame -television Art Mode -kuvatila saa tv:n näyttämään seinälle ripustetulta taululta. Sen sijaan että ruutu muuttuisi pimeäksi, kuten perinteisissä televisioissa, The Frame -tv:n näytöstä tulee taideteos.

Television digitaalisesta taidevalikoimasta voi valita yli sata teosta kymmenestä eri aihealueesta, mukaan lukien arkkitehtuuri, luonto, toiminta ja kuvataide. Taidekatalogin lisäksi televisioon saa räätälöitäviä lisävaruste-elementtejä, kuten vaihdettavat kehykset ja Studio Stand -lattiajalusta.

The Frame on varustettu Samsungin läpinäkyvällä kaapelilla, jonka avulla televisio sulautuu mihin tahansa ympäristöön ilman kaapelikammotuksia.

Huippuluokan hdr-kuvaa

Samsung qled -televisiot vievät kvanttipistetekniikan (engl. quantum dot) uudelle tasolle parantamalla valovoimaa ja kestävyyttä sekä laajentamalla toistettavien värien kirjoa. Uusien metallisten kvanttipisteiden avulla qled tv huomioi valmistajan mukaan kuvanlaadun kaikki osa-alueet, kuten katselukulmat, värivolyymin, kirkkauden ja kontrastin.

Samsung lupaa qled-televisioiden näyttävän värit tarkasti ja toistavan 100 prosentin värivolyymin (color volume). Tämä tarkoittaa sitä, että värisävyt toistuvat oikein riippumatta näytettävän kuvan kirkkaudesta. Rikas ja syvä mustantoisto sekä suuri kontrasti takaavat valmistajan mukaan johdonmukaisen katselukokemuksen riippumatta huoneen valaistuksesta.

Uudistettu Smart Hub

Samsung Smart Hub -käyttöliittymä tarjoaa qled-televisioiden myötä entistä intuitiivisemman ja yhtenäisemmän tavan hallita tv:n toimintoja ja ohjelmavirtaa. One Remote -kaukosäädin tukee nyt useampia laitteita ja mahdollistaa laajemman ääniohjauksen smart tv -toiminnoissa. Android- ja iOS-laitteille saatava smart view -sovellus personoi Smart Hub -käyttöliittymän.

Sisustajan avuksi

Samsung esitteli myös design-elementtejä, jotka sopivat joka kotiin sisustuksesta riippumatta. Läpinäkyvä Invisible Connection -kaapeli auttaa hallitsemaan ja piilottamaan ikävännäköisiä johtosotkuja. Näin tilankäytön voi suunnitella yhden valokaapelin varaan. Se kokoaa kaikki laitteet yhteen ja vapauttaa olohuoneen ulkoisten laitteiden ja johtojen hallinnasta.

No Gap -seinäkiinnitys vie tv:n aiempaa lähemmäs seinää, eikä asennukseen kulu kuin 15 minuuttia. Kotiin, jossa tv:tä ei haluta seinälle, tarjolla on kokoelma tyylikkäitä jalustoja. Maalaustelinettä muistuttava Studio Stand on ihanteellinen ratkaisu mihin tahansa taiteelliseen asuinhuoneistoon. Gravity Stand taas mahdollistaa tv:n vaivattoman kääntämisen ja optimaalisen katselukokemuksen kaikista suunnista.